Login
Close
Inloggen
Filters
Snel zoeken
Zoekcriteria

Voor de nieuwste laboratoriumvacatures in de regio van Amsterdam ben je bij Science@Work aan het juiste adres.

Regio Amsterdam heeft een rijk aanbod aan laboratoriumvacatures. Veel bedrijven en instituten in de Life Sciences industrie zijn te vinden in het Amsterdam Science Park. In dit park zijn verschillende onderzoeksinstituten te vinden naast zo’n 120 bedrijven, variërend van start-ups tot multinationals. Het Park kent een variëteit van activiteiten binnen de IT, Life Sciences, advanced technology en duurzaamheid. De chemische industrie in en rondom Amsterdam concentreert zich juist rond het westelijk havengebied en de Haarlemmerpolder. Veel vacatures Amsterdam Chemie zijn binnen de (petro)chemische industrie en voedingsmiddelen. Kenmerkend voor de chemische industrie in Amsterdam is de nadruk op duurzaamheid en hoge innovatie. De industrie kan gebruik maken van de kennis en ervaring aanwezig bij verschillende kennisinstituten zoals UvA en VU en het Amsterdam Science Park. Science@Work zoekt en vindt vacatures in regio Amsterdam afgestemd op jouw ervaring en wensen. Bekijk openstaande vacatures, of schrijf je in zodat wij je kunnen helpen met het vinden van de juiste vervolgstap.

QC Laborant - Amsterdam

Voor een milieu georiënteerd bedrijf in Amsterdam zijn ze op zoek naar een QC laborant waar je vooral met spectrofotometrische technieken aan de slag zult gaan. 
Gepubliceerd: 18-05-2020
Referentie nr:#SCE00695

Laboratorium Customer Support Medewerker (chemie) - Regio Amsterdam

Afwisselende functie als laboratorium customer care medewerker voor klanten van een chemie laboratorium binnen een leuk, jong en dynamisch team.
Gepubliceerd: 14-05-2020
Referentie nr:#SCE00690

QA Assistent (GMP/Farmacie) - Amsterdam

Voor een nieuw biotechnologisch bedrijf in Amsterdam zoeken wij een medewerker met QA ervaring.
Gepubliceerd: 13-05-2020
Referentie nr:#SCE00689
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Teamlead Productie (Biotech/Farmacie/GMP) - Amsterdam

Voor een nieuw biotechnologisch bedrijf in Amsterdam zoeken wij op zoek naar een Teamlead voor de productie binnen een GMP omgeving. 
Gepubliceerd: 13-05-2020
Referentie nr:#SCE00688

Farmaceutisch Operator (ploegendienst) - Amsterdam

Als farmaceutisch operator werk je binnen de biofarmaceutische productie en ben betrokken bij het gehele proces, van afwegen van grondstoffen tot afvullen van de geproduceerde producten. 
Gepubliceerd: 13-05-2020
Referentie nr:#SCE00687

Quality Assurance Officer GMP - Amsterdam

Voor een nieuw biotechnologisch bedrijf in Amsterdam zoeken wij een specialist op het gebied van kwaliteitswerkzaamheden, met name gericht op GMP
Gepubliceerd: 12-05-2020
Referentie nr:#SCE00686

Supply Chain Medewerker (Biotech) - Regio Amsterdam

Leuke functie binnen een snel groeiend en dynamisch biotechnologisch bedrijf; jij zorgt er als Office Manager voor dat alles op het kantoor tot in de puntjes toe geregeld zal zijn. 
Gepubliceerd: 11-05-2020
Referentie nr:#SCE00685

GMP Laboratorium Validatie Officer - Amsterdam

Voor een nieuw biotechnologisch bedrijf in Amsterdam zoeken wij een nieuwe GMP Validatie Officer biotechnologie. De Validatie Officer wordt de nieuwe spil tussen verschillende QC...
Gepubliceerd: 06-05-2020
Referentie nr:#SCE00679
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Moleculair Analist Plantentechnologie - Regio Leiden

Voor een internationaal bedrijf zijn ze in de regio van Hoofddorp op zoek naar een ervaren moleuculair biologisch analist. 
Gepubliceerd: 04-05-2020
Referentie nr:#SCE00675
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Technician Celkweek - Amsterdam

Voor een jong en groeiend biotechnologisch bedrijf zijn wij op zoek naar een technician met kennis van celkweek
Gepubliceerd: 22-04-2020
Referentie nr:#SCE00667
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature
Copyright © 2020 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.