Login
Close
Inloggen
Filters
Snel zoeken
Zoekcriteria

Voor de nieuwste laboratoriumvacatures in de regio van Amsterdam ben je bij Science@Work aan het juiste adres.

Regio Amsterdam heeft een rijk aanbod aan laboratoriumvacatures. Veel bedrijven en instituten in de Life Sciences industrie zijn te vinden in het Amsterdam Science Park. In dit park zijn verschillende onderzoeksinstituten te vinden naast zo’n 120 bedrijven, variërend van start-ups tot multinationals. Het Park kent een variëteit van activiteiten binnen de IT, Life Sciences, advanced technology en duurzaamheid. De chemische industrie in en rondom Amsterdam concentreert zich juist rond het westelijk havengebied en de Haarlemmerpolder. Veel vacatures Amsterdam Chemie zijn binnen de (petro)chemische industrie en voedingsmiddelen. Kenmerkend voor de chemische industrie in Amsterdam is de nadruk op duurzaamheid en hoge innovatie. De industrie kan gebruik maken van de kennis en ervaring aanwezig bij verschillende kennisinstituten zoals UvA en VU en het Amsterdam Science Park. Science@Work zoekt en vindt vacatures in regio Amsterdam afgestemd op jouw ervaring en wensen. Bekijk openstaande vacatures, of schrijf je in zodat wij je kunnen helpen met het vinden van de juiste vervolgstap.

Farmaceutisch Operator (ploegendienst) - Amsterdam

Als farmaceutisch operator werk je binnen de biofarmaceutische productie en ben betrokken bij het gehele proces, van afwegen van grondstoffen tot afvullen van de geproduceerde producten. 
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCE00815

Biotechnologisch research analist (vector generation, PCR, ELISA) - Regio Amsterdam

Uitdagende rol binnen een snel groeiend en dynamisch biotechnologisch bedrijf voor een biotechnologisch research laborant; je werkt mee aan de ontwikkeling, validatie en optimalisatie van vector...
Gepubliceerd: 29-07-2020
Referentie nr:#SCE00813

Laboratorium Assistent Biotech - Regio Amsterdam

Voor een internationaal en snel groeiend biotechnologisch bedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling van innovatieve geneesmiddelen zijn wij op zoek naar een laboratorium assistent. 
Gepubliceerd: 28-07-2020
Referentie nr:#SCE00807

QA/RA Specialist Medical Devices - Regio Maarssen

Uitdagende vacature voor een ervaren QA/RA medewerker met kennis en ervaring op het gebied van medical devices en de nieuwe MDR wetgeving. 
Gepubliceerd: 23-07-2020
Referentie nr:#SCAS00798

Senior Research Analist (Celkweek, WB, qPCR) - Regio Amsterdam

Leuke functie binnen een snel groeiend en dynamisch biotechnologisch bedrijf; je helpt met aan de ontwikkeling van nieuwe medicijnen en therapieen voor verschillende levensbedreigende ziektes....
Gepubliceerd: 17-07-2020
Referentie nr:#SCE00788

Research Technician (celkweek, PCR, WB) - Regio Amsterdam

Leuke functie binnen een snel groeiend en dynamisch biotechnologisch bedrijf; je helpt met aan de ontwikkeling van nieuwe medicijnen en therapieën voor verschillende levensbedreigende...
Gepubliceerd: 17-07-2020
Referentie nr:#SCE00787
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

QC fysisch/mechanisch analist - Regio Haarlem

Voor een internationaal productiebedrijf in de regio van Haarlem zijn wij op zoek naar een tijdelijke kracht met kennis van fysische en machenische technieken. 
Gepubliceerd: 17-07-2020
Referentie nr:#SCE00784

Bioreactor Cell culturing Scientist (USP - bioreactor) - Amsterdam

Voor een biotechnologisch bedrijf in Amsterdam zoeken wij een nieuwe cell culturing Scientist. De USP scientist creëert en ontwerp nieuwe projecten die hij vervolgens mij een team ook ten...
Gepubliceerd: 08-07-2020
Referentie nr:#SCE00775

USP/DSP laboratorium technician - regio Amsterdam

Een leuke functie als biotechnologisch laboratorium medewerker van een nieuw en boeiend nieuw product.
Gepubliceerd: 08-07-2020
Referentie nr:#SCE00774

USP/DSP laboratorium research analist - regio Amsterdam

Een leuke functie als biotechnologisch laboratorium medewerker van een nieuw en boeiend nieuw product.
Gepubliceerd: 07-07-2020
Referentie nr:#SCE00771
Copyright © 2020 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.