Login
Close
Inloggen
Filters
Snel zoeken
Zoekcriteria

Voor de nieuwste laboratoriumvacatures in de regio van Amsterdam ben je bij Science@Work aan het juiste adres.

Regio Amsterdam heeft een rijk aanbod aan laboratoriumvacatures. Veel bedrijven en instituten in de Life Sciences industrie zijn te vinden in het Amsterdam Science Park. In dit park zijn verschillende onderzoeksinstituten te vinden naast zo’n 120 bedrijven, variërend van start-ups tot multinationals. Het Park kent een variëteit van activiteiten binnen de IT, Life Sciences, advanced technology en duurzaamheid. De chemische industrie in en rondom Amsterdam concentreert zich juist rond het westelijk havengebied en de Haarlemmerpolder. Veel vacatures Amsterdam Chemie zijn binnen de (petro)chemische industrie en voedingsmiddelen. Kenmerkend voor de chemische industrie in Amsterdam is de nadruk op duurzaamheid en hoge innovatie. De industrie kan gebruik maken van de kennis en ervaring aanwezig bij verschillende kennisinstituten zoals UvA en VU en het Amsterdam Science Park. Science@Work zoekt en vindt vacatures in regio Amsterdam afgestemd op jouw ervaring en wensen. Bekijk openstaande vacatures, of schrijf je in zodat wij je kunnen helpen met het vinden van de juiste vervolgstap.

Research Laborant Formulering - HPLC, UV, IR - Regio Amsterdam

Leuke functie binnen een snel groeiend en dynamisch biotechnologisch bedrijf; je helpt met aan de ontwikkeling van nieuwe medicijnen en therapieen voor verschillende levensbedreigende ziektes....
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#SCE04225

Senior Histologisch Technician (Biotech) - Regio Amsterdam

Voor een sterk groeiend en vooruitstrevend biotechnologisch bedrijf in de regio van Amsterdam zijn we op zoek naar een histologisch technician.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#SCE04224

Kalibratie Technician Laboratorium - Regio Amsterdam

We zoeken in de regio van Amsterdam naar enthousiaste Kalibratie Technicians voor het uitvoeren van kalibratie van laboratoriumapparatuur
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCE04197

Natchemisch QC Analist (MLO) - Regio Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een natchemische laborant die de kwaliteit van monsters en producten waarborgt. Een afwisselende QC functie binnen de voedingsmiddelenindustrie.
Gepubliceerd: 28-09-2022
Referentie nr:#SCE04185

Biochemisch Technician (Eiwit Zuivering) - Amsterdam

Afwisselende vacature voor biochemicus met ervaring met chromatografie en het werken met eiwitten
Gepubliceerd: 28-09-2022
Referentie nr:#SCE04184

Molecular PCR Technician - Regio Leiden

Wij zijn op zoek naar een moleculair biologische onderbouwde HBO starter die graag aan de slag wil met een labfunctie gespecialiseerd in PCR analyses!
Gepubliceerd: 28-09-2022
Referentie nr:#SCS04178
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Research Technician Molecular Biology (Temporary - 9 months) - Amsterdam

This international biotech company is looking for a Research Technician with extensive knowledge of molecular techniques. Are you looking for your first or second step within industry? Apply here!
Gepubliceerd: 25-09-2022
Referentie nr:#SCE04163

Research Analist Analytische Chemie - Regio Amsterdam

Dit snel groeiende bedrijf ontwikkelt nieuwe instrumentale analyse technieken op basis van chromatografische analyses en is momenteel zoekend naar een Research Analist die nieuwe methodes gaat...
Gepubliceerd: 25-09-2022
Referentie nr:#SCE04162

Biochemisch analist (HPLC, ELISA, SDS) - Regio Amsterdam

Afwisselende biotechnologische laboratorium functie; werkzaam met onder andere HPLC, GC, SDS-PAGE en ELISA. QC, optimalisatie, writing en validatie.
Gepubliceerd: 25-09-2022
Referentie nr:#SCE04161

Biochemisch Technician (Senior, ELISA, HPLC, SDS) - Amsterdam

Voor deze internationale biotechnologische organisatie zijn wij op zoek naar een Technician met biochemische ervaring (ELISA, HPLC, SDS-Page), methode ontwikkeling en validatie. 
Gepubliceerd: 24-09-2022
Referentie nr:#SCE04160
Copyright © 2022 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.