Login
Close
Inloggen
Filters
Snel zoeken
Zoekcriteria

Voor de nieuwste laboratoriumvacatures in de regio van Amsterdam ben je bij Science@Work aan het juiste adres.

Regio Amsterdam heeft een rijk aanbod aan laboratoriumvacatures. Veel bedrijven en instituten in de Life Sciences industrie zijn te vinden in het Amsterdam Science Park. In dit park zijn verschillende onderzoeksinstituten te vinden naast zo’n 120 bedrijven, variërend van start-ups tot multinationals. Het Park kent een variëteit van activiteiten binnen de IT, Life Sciences, advanced technology en duurzaamheid. De chemische industrie in en rondom Amsterdam concentreert zich juist rond het westelijk havengebied en de Haarlemmerpolder. Veel vacatures Amsterdam Chemie zijn binnen de (petro)chemische industrie en voedingsmiddelen. Kenmerkend voor de chemische industrie in Amsterdam is de nadruk op duurzaamheid en hoge innovatie. De industrie kan gebruik maken van de kennis en ervaring aanwezig bij verschillende kennisinstituten zoals UvA en VU en het Amsterdam Science Park. Science@Work zoekt en vindt vacatures in regio Amsterdam afgestemd op jouw ervaring en wensen. Bekijk openstaande vacatures, of schrijf je in zodat wij je kunnen helpen met het vinden van de juiste vervolgstap.

Customer Support Medewerker Laboratorium - Amsterdam

Leuke vacature voor iemand die zijn/haar laboratoriumkennis wil inzetten in een meer communicatieve functie. 
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#SCE02536

Medewerker Kwaliteit Voedingsmiddelen - Regio Zaandam

Veelzijdige en belangrijke functie voor een Medewerker Kwaliteit Voedingsmiddelen binnen een internationaal opererend bedrijf.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#SCE02534

QA Officer Voeding (HACCP/IFS) - Regio Zaandam

Wij zoeken een nieuwe QA medewerker Voeding voor een voedingsmiddelen bedrijf in de regio van Zaandam. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor de waarborging van de voedselveiligheid.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#SCE02533

Medewerker Quality Control (QC) - Regio Zeist

Voor een bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie zijn we op zoek naar enthousiaste aanpakkers met een microbiologische achtergrond.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#SCWI02526

Organisch synthetisch productontwikkelaar (polymeren) - Regio Amsterdam

Een mooie organische synthese functie op de productontwikkelingsafdeling van een multinational toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in polymeren en specialty chemicals. 
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCDB02519

Chemisch QC laborant of laborante - Amsterdam

Voor een internationaal bedrijf in Amsterdam zoeken we een laborant of laborante die kwaliteitscontroles gaat uitvoeren met fysische en chemische technieken.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCKL02501

Senior Laborant of Laborante Instrumentele Analyses - Amsterdam

Heb je ervaring met methodes optimaliseren voor GC en HPLC analyses en ben je zoekend naar een senior positie? Kijk dan snel wat dit bedrijf jou te bieden heeft! 
Gepubliceerd: 21-10-2021
Referentie nr:#SCKL02503

Laborant Moleculaire Diagnostiek (PCR - COVID-19) - Regio Amsterdam

Woon je in Amsterdam en wil jij jouw laboratoriumvaardigheden inzetten in de strijd tegen COVID-19? Klik dan hier!
Gepubliceerd: 15-10-2021
Referentie nr:#SCE02473

Moleculair Analist Plantentechnologie - Regio Hoofddorp

Voor een internationaal bedrijf zijn we in de regio van Hoofddorp op zoek naar een ervaren moleculair biologisch analist. 
Gepubliceerd: 14-10-2021
Referentie nr:#SCE02470

Ondersteunend Laborant - Amsterdam

Leuke functie als ondersteunend laborant waar je verantwoordelijk wordt voor het bijhouden van de voorraden, apparatuur onderhoud en daarnaast hands-on op het lab werkt. 
Gepubliceerd: 13-10-2021
Referentie nr:#SCKL02465
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature
Copyright © 2021 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.