Login
Close
Inloggen
Filters
Snel zoeken
Zoekcriteria

Science@Work biedt je vele vacatures QA officer

Voor vacatures QA officer hebben wij vele mogelijkheden binnen de (bio)farmaceutische industrie. Vacatures QA Officer zijn in richtingen van compliance, regulatory, supply management of productie. Veelal bieden wij functies binnen GMP/GLP omgevingen, ook andere kwaliteitsystemen kunnen van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld GDP of ISO. Om je aan te melden voor vacatures QA officer kun je contact met ons opnemen of je aanmelden. Wij brengen alle mogelijkheden dan voor je in kaart op basis van je wensen en ervaringsniveau. Dat doen we ook met iets meer aandacht voor mens en omgeving. Zo spreken we je graag over een nieuwe baan via de webcam. Zo bespaar je kostbare tijd en (reis)kosten, we maken het je graag zo makkelijk mogelijk.

Laboratory technician with programming skills - Utrecht

Challenging position for a junior laboratory technician with programming skills, working on automation of laboratory processes
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#SCAS00592

Technical Writer Biotechnology - Regio Utrecht

Positie voor laboratoriumprofessional gericht op het schrijven van documentatie omtrent methode-ontwikkeling en productontwikkeling binnen de biotechnologie.
Gepubliceerd: 31-01-2020
Referentie nr:#SCAS00541

Technical Writer Analytische Chemie (GMP) - Regio Utrecht

Positie voor laboratoriumprofessional gericht op het (her)schrijven en uniformiseren van werkvoorschriften en SOPs van chemische analyses conform GMP standaarden
Gepubliceerd: 31-01-2020
Referentie nr:#SCAS00536

QA Assistent (GMP/Farmacie) - Amsterdam

Voor een nieuw biotechnologisch bedrijf in Amsterdam zoeken wij een medewerker met QA ervaring.
Gepubliceerd: 28-01-2020
Referentie nr:#SCE00526

Zit er nu niets voor je bij? Schrijf je toch in! - Landelijk

Benieuwd naar onze opties? Neem vooral vrijblijvend contact met ons op!
Gepubliceerd: 17-09-2018
Referentie nr:#SCAS00013
Copyright © 2020 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.