Login
Close
Inloggen
Filters
Snel zoeken
Zoekcriteria

Science@Work biedt je vele vacatures QA officer

Voor vacatures QA officer hebben wij vele mogelijkheden binnen de (bio)farmaceutische industrie. Vacatures QA Officer zijn in richtingen van compliance, regulatory, supply management of productie. Veelal bieden wij functies binnen GMP/GLP omgevingen, ook andere kwaliteitsystemen kunnen van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld GDP of ISO. Om je aan te melden voor vacatures QA officer kun je contact met ons opnemen of je aanmelden. Wij brengen alle mogelijkheden dan voor je in kaart op basis van je wensen en ervaringsniveau. Dat doen we ook met iets meer aandacht voor mens en omgeving. Zo spreken we je graag over een nieuwe baan via de webcam. Zo bespaar je kostbare tijd en (reis)kosten, we maken het je graag zo makkelijk mogelijk.

Quality Assurance Officer (QA) - Regio Utrecht

Uitdagende en afwisselende functie als QA officer bij een farmaceutisch bedrijf in de regio Utrecht.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#SCB00372

Quality Assurance Officer GMP - Amsterdam

Voor een nieuw biotechnologisch bedrijf in Amsterdam zoeken wij een specialist op het gebied van kwaliteitswerkzaamheden, met name gericht op GMP
Gepubliceerd: 31-10-2019
Referentie nr:#SCE00379

Quality Assurance Specialist (ISO 13485) - Regio Amsterdam

Een afwisselende en uitdagende functie voor een specialist op het gebied van kwaliteitswerkzaamheden, gericht op ISO 13485/medical devices. 
Gepubliceerd: 11-09-2019
Referentie nr:#SCE00323

Zit er nu niets voor je bij? Schrijf je toch in! - Landelijk

Benieuwd naar onze opties? Neem vooral vrijblijvend contact met ons op!
Gepubliceerd: 17-09-2018
Referentie nr:#SCAS00013
Copyright © 2019 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.