Login
Close
Inloggen
Filters
Snel zoeken
Zoekcriteria

Science@Work biedt je vele vacatures QA officer

Voor vacatures QA officer hebben wij vele mogelijkheden binnen de (bio)farmaceutische industrie. Vacatures QA Officer zijn in richtingen van compliance, regulatory, supply management of productie. Veelal bieden wij functies binnen GMP/GLP omgevingen, ook andere kwaliteitsystemen kunnen van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld GDP of ISO. Om je aan te melden voor vacatures QA officer kun je contact met ons opnemen of je aanmelden. Wij brengen alle mogelijkheden dan voor je in kaart op basis van je wensen en ervaringsniveau. Dat doen we ook met iets meer aandacht voor mens en omgeving. Zo spreken we je graag over een nieuwe baan via de webcam. Zo bespaar je kostbare tijd en (reis)kosten, we maken het je graag zo makkelijk mogelijk.

Senior Quality Assurance Officer (GMP) - Amsterdam

Uitdagende functie voor een ervaren QA professional binnen de biotechnologie
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#SCK06435

Kwaliteitsmedewerker food (3 ploegen) - Regio Utrecht

Voor een productielocatie binnen de voedingsbranche zijn we op zoek naar een flexibele kwaliteitsmedewerker die kennis heeft van veiligheidseisen binnen de voedingsindustrie
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCWI06427

Quality Officer (PQR, QMS, GMP) - Leiden

Uitdagende positie binnen een groeiend bedrijf voor een kwaliteitsprofessional met enige ervaring, die een afwisselende, diverse baan binnen QA zoekt!
Gepubliceerd: 09-02-2024
Referentie nr:#SCK06405

Zit er nu niets voor je bij? Schrijf je toch in! - Landelijk

Benieuwd naar onze opties? Neem vooral vrijblijvend contact met ons op!
Gepubliceerd: 17-09-2018
Referentie nr:#SCAS00013
Copyright © 2024 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.