Login
Close
Inloggen
Filters
Snel zoeken
Zoekcriteria

Vacatures in Life Sciences vind je bij Science@Work

De Life Sciences industrie is volop in ontwikkeling en snelgroeiend in Nederland. De industrie kent een hoge innovatiegraad en hoog kennisniveau van de werknemers. Vacatures binnen de Life Sciences zijn er volop in en rondom steden zoals Amsterdam, Leiden, Utrecht en Den Bosch. Veel bedrijven en instituten in de Life Sciences industrie zijn te vinden in parken zoals het Amsterdam Science Park, Leiden Bioscience Park, de Uithof of het Pivot Park in Oss. Science@Work zoekt en vindt vacatures Life Sciences afgestemd op jouw ervaring en wensen. Bij innovatieve afdelingen die je de kans en doorgroeimogelijkheden bieden die bij je passen. Hieronder vind je de openstaande vacatures. Je kan je ook aanmelden of een search agent aanmaken om op de hoogte te blijven van de nieuwste Life Sciences vacatures.

Celkweek Technician (Tijdelijk, Biotech) - Lelystad

Als immunologisch analist zul je in eerste instantie vooral celkweek tbv van antigeen productie. Daarnaast doe je troubleshooten voor de kwaliteitscontrole en waarborging.
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCE05086

QC Technician (ELISA) - Lelystad

Als immunologisch analist zul je in eerste instantie vooral ELISA  testen optimaliseren en trouble shooten voor de kwaliteitscontrole en waarborging.
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCE05084

Diagnostisch Laborant - Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een diagnostisch laborant op MLO3/MLO4 niveau voor ons klinisch diagnostisch laboratorium.
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCE05083

Research Associate Biotech (ELISA, qPCR) - Regio Zeist

Ben je op zoek naar een mooie uitdaging binnen de biotechnologie? En heb je ervaring met het opzetten en uitvoeren van researchprojecten? Lees snel verder!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCWI05082

Scientist Analytical Development (biotechnologie) - Utrecht

Voor een bedrijf wat zich bevindt binnen de biotechnologische sector zijn we binnen het Analytical Development Team op zoek naar een Scientist met ervaring in UPLC, CE en MS
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCWI05077

Customer support (chemie) - Regio Amersfoort

Wij zijn op zoek naar communicatieve klantenservicemedewerkers met een afgeronde opleiding in de richting van laboratoriumonderzoek.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCVE05073

Biotechnology Engineer (GMP) - Amsterdam

Voor een biotechnologisch bedrijf in Amsterdam zoeken wij een Engineer biotechnologische manufactoring waar een belangrijke coordinerende rol vervult, planning en quality.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCDB05072

Apparatuur Specialist Laboratorium (HLO) - Regio Den Haag

Deze veelzijdige en uitdagende functie binnen een groeiend biotechbedrijf is een ideale functie voor een bioloog met technische affiniteit die er van houdt om zich met apparatuur, onderhoud en...
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCK05071

Validatie Expert (Quality Assurance) - Amsterdam

Vacature voor een quality engineer met ruime ervaring op het gebied van validaties en kwalificaties in een biotechnologische omgeving
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCE05068

Teamleider Medisch Laboratorium - Regio Venlo

Uitdagende en afwisselende functie waarin je de rol opneemt als teamleider van een innovatief medisch laboratorium
Gepubliceerd: 20-03-2023
Referentie nr:#SCVE04943
Copyright © 2023 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.