Login
Close
Login

Bedrijven

Met de nieuwste recruitment innovaties, gecombineerd met vakkennis en ervaring biedt Science@Work klanten een
doeltreffende dienstverlening op maat.

Personeel

Science@Work plaatst A2, Bachelor, Master en PhD professionals voor vaste en tijdelijke functies van laborant tot en met science manager en QA officer. Wij werken voor functies binnen kwaliteitscontrole/QC, R&D, Productie, QA, procesvalidatie & -optimalisatie en ook scientific sales & management.
Science@Work werkt in de Benelux voor bedrijven en onderzoeksinstituten in de biotech/life sciences, voedingsmiddelen, milieu, voedingsmiddelen, farma en (petro)chemie sector.
Science@Work is onderdeel van een Benelux recruitment groep met een rijke geschiedenis sinds 1977 en met 7 kantoren verspreid over de Benelux.

Slimmer, efficiƫnter en beter

Al onze medewerkers hebben een science achtergrond én ervaring in de industrie. Daarnaast hebben wij ruim 15 jaar ervaring binnen laboratoriumrecruitment.
Wij gebruiken de nieuwste recruitment methodes, zoals content marketing, recruitment video’s, social media, reversed profiling en webcam interviews. Door veel digitaal te doen, springen we iets bewuster om met tijd én milieu. In combinatie met onze inhoudelijke achtergrond werken wij net even slimmer, efficiënter en beter.

Benieuwd wat wij voor uw vacatures kunnen betekenen? Bel ons vooral even op 03 376 33 16, of stuur een email naar info@scienceatwork.be.
 

Onze mensen

Ilse Ghyselinck
Goedele Wilssens
Els De Meester
Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk hier onze openstaande interne vacature

Ilse Ghyselinck
Els de Meester
Goedele Wilssens
Word jij onze nieuwe collega?
Lees hier meer over werken bij ons
Ilse Ghyselinck
Els De Meester
Copyright © 2021 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.