Login
Close
Login

Referenties

Zo hebben onze medewerkers onze dienstverlening van 2019 ervaren

Lie: “Ik ben erg blij met de manier waarop Science@Work mij heeft geholpen met het zoeken naar een baan. Er wordt goed meegedacht, en er is fijn contact en veel betrokkenheid. Het is fijn om te merken dat je geen nummertje bent! ”

Arthur: “De persoonlijke en toegankelijke benadering heb ik als zeer prettig ervaren. De webcam meeting was erg makkelijk en fijn, zoals gezegd scheelde het (reis)tijd en konden we snel schakelen. Er was duidelijke communicatie, extra makkelijk en snel waren de SMSjes.”

Ruben: "Zeer professionele begeleiding richting een nieuwe baan. Ook erg goede matching naar de best geschikte functie op basis van ervaring."

Marieke: "De verschillende medewerkers van Science@Work waarmee ik contact heb gehad waren allemaal goed op de hoogte van de voortgang van het proces."

Dit zeggen werknemers over Science@Work:

 

Nicky: "De begeleiding tijdens het gehele traject vanaf het eerste contact tot aan de eerste werkdag bij de werkgever is uitstekend te noemen. De feedback en aandachtspunten voor bij het eerste gesprek bij de werkgever is fijn, evenals het regelmatige contact tijdens de werkzaamheden de eerste maanden. Mijn ervaring met Science@Work is niks anders dan positief te noemen."

 

Angelique: “Het meest positieve wat ik bij Science@Work heb ervaren is dat jullie precies inhoudelijk weten wat voor werkzaamheden er worden gedaan op het lab. Hierdoor kan je precies vertellen wat je sterke en zwakke punten zijn en hier houden jullie ook rekening mee. ”
 

Annemarie: " Science@Work heeft me uitstekend door dit traject heen geholpen met een zeer positief resultaat als gevolg! Mocht ik nog eens werk zoeken, dan zal ik als eerst contact opnemen met Science@Work."

Anne: “Ik vond het erg prettig samenwerken met Science@Work. Alles is duidelijk uitgelegd en ik werd goed op de hoogte gehouden van vorderingen en gesprekken. ” 

Gerco: "I​​​k vond het een fijne en snelle methode van communicatie. Werd regelmatig op de hoogte gesteld en vaak gebeld om informatie te krijgen en als ze iets hadden gevonden. Fijne snelle ervaring"

Hans: "Een van de betere recruiters, ter zake kundig en doet duidelijk moeite voor de kandidaat."

 

Stefan: “Ik ben goed geadviseerd en heb adviezen gekregen om mijzelf goed voor te bereiden. Anderhalve week na het gesprek met Science@Work ben ik aangenomen voor een uitdagende positie die volledig voldoet aan mijn wensen en matcht met mijn profiel.”

Onze mensen

Ilse Ghyselinck
Els De Meester
Goedele Wilssens
Philip Van der Vloet
Ilse Ghyselinck
Els De Meester
Goedele Wilssens
Word jij onze nieuwe collega?

lees hier meer over werken bij ons

Philip Van der Vloet
Copyright © 2021 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.