Login
Close
Login

Referenties

Zo hebben onze medewerkers onze dienstverlening van 2021 ervaren

Zefanja: “Het was geweldig! Werd echt goed geholpen en ze deden hun best om mij goed te helpen met een baan zoeken en ook die baan krijgen! Zeer een aanrader voor iedereen die een baan in de wetenschappelijke wereld zoekt! ”

F: “The employees of Science at Work are professional and polite. They are really helpful and making sure all the details and information were provided.”

Marieke: "De verschillende medewerkers van Science@Work waarmee ik contact heb gehad waren allemaal goed op de hoogte van de voortgang van het proces."

Dit zeggen werknemers over Science@Work:

Thomas: “Komen "beloftes" na. Bieden enorm goeie hulp, voor en na gesprek. Communicatie mega goed. Snel, maken tijd voor je vrij. Zeer respectvol. ” 

 

Roy: "Mijn ervaring met Science at Work is heel positief, ze handelen met het perspectief op de klant. Alles is heel vlot en pragmatisch verlopen, precies zoals ik zelf ook zou handelen. Ondanks mijn cryptische wensen hebben ze een perfecte match gevonden."

 

Sjoerd: "Het contact met de medewerkers was echt top." 

Jeroen: " Ik vind dat er heel persoonlijke en boeiende gesprekken worden aangegaan. Er wordt een vertrouwelijke relatie opgebouwd tussen de sollicitant en de medewerkers van Science at Work."

Saskia: “Persoonlijk ben ik ontzettend tevreden. De medewerkers van Science at Work zijn vriendelijk en reageren snel. Ik vond het ergens een beetje spannend om alles los te laten en alles te laten regelen, maar ze hebben mijn vertrouwen gewonnen. Ze waren erg behulpzaam, vriendelijk en legden goed uit wat de bedoeling was.”

Hans: "Een van de betere recruiters, ter zake kundig en doet duidelijk moeite voor de kandidaat."