Login
Close
Inloggen

Referenties

Zo hebben onze medewerkers onze dienstverlening van 2020 ervaren

 


Zefanja: “Het was geweldig! Werd echt goed geholpen en ze deden hun best om mij goed te helpen met een baan zoeken en ook die baan krijgen! Zeer een aanrader voor iedereen die een baan in de wetenschappelijke wereld zoekt! ”


Arthur: “De persoonlijke en toegankelijke benadering heb ik als zeer prettig ervaren. De webcam meeting was erg makkelijk en fijn, zoals gezegd scheelde het (reis)tijd en konden we snel schakelen. Er was duidelijke communicatie, extra makkelijk en snel waren de SMSjes.”

 

M: "Fijn persoonlijk contact. Je voelt je gelijk op je gemak."

 

Marieke: "De verschillende medewerkers van Science@Work waarmee ik contact heb gehad waren allemaal goed op de hoogte van de voortgang van het proces."

Dit zeggen werknemers over Science@Work:

Frank: "Ik vind de persoonlijke touch erg prettig. Ik heb het gevoel gekregen dat mijn menig belangrijk was en dat er goed geluisterd is naar mijn wensen. Verder heb ik veel gehad aan de tips die ik gekregen heb.
kortom: ik ben erg tevreden!"

Thomas: “Komen "beloftes" na. Bieden enorm goeie hulp, voor en na gesprek. Communicatie mega goed. Snel, maken tijd voor je vrij. Zeer respectvol. ” 

 

Annemarie: " Science@Work heeft me uitstekend door dit traject heen geholpen met een zeer positief resultaat als gevolg! Mocht ik nog eens werk zoeken, dan zal ik als eerst contact opnemen met Science@Work."

 

Dafna: “Erg betrokken en luisteren goed naar je wensen! ” 

 

Stefan: “Ik ben goed geadviseerd en heb adviezen gekregen om mijzelf goed voor te bereiden. Anderhalve week na het gesprek met Science@Work ben ik aangenomen voor een uitdagende positie die volledig voldoet aan mijn wensen en matcht met mijn profiel.”