Login
Close
Inloggen

Over ons

Sneller, beter en efficiënter

Science@Work werkt doelgericht en efficiënter. Zo besparen wij kostbare tijd en kosten voor werkzoekenden en werkgever. Dit doen wij onder meer via webcam interviews. Geen reistijd, geen extra (reis)kosten, geen vrije dag nodig voor gesprekken met ons. Zo springen we iets bewuster om met tijd én milieu.
Wij maken gebruik van alle nieuwe recruitment middelen en weten zo schaars talent aan de beste banen te helpen.

Ready to jump?

Science@Work helpt en begeleidt je bij een eerste of volgende carrièrestap voor een vaste of tijdelijke baan binnen de life science, voedingsmiddelen, farma, medical devices en (petro)chemie. En die begeleiding komt met een goede vakkennis, jarenlange recruitment ervaring en een uitgebreid netwerk in de wetenschappelijke branche.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals voor functies van laboratorium technician tot en met science manager en QA officer. Wij werken voor afdelingen zoals; Kwaliteitscontrole/QC, Research & Development, Productie, Quality Assurance, Productontwikkeling, Procesvalidatie & optimalisatie en ook scientific sales & management.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat vinden onze medewerkers?

In 2019 hebben we onderzoek gedaan naar wat onze medewerkers vinden van onze dienstverlening, met een mooi resultaat. Hieronder een overzichtelijke samenvatting. 

 

 

 

Landelijk

Science@Work werkt landelijk voor bedrijven en onderzoeksinstituten in de life science, voedingsmiddelen, farma en chemie.
Science@Work is onderdeel van een Nederlandse recruitment groep met rijke historie sinds 1977 en 6 kantoren verspreid over het land.

Weet je nog niet wat je wil?