Login
Close
Login

Science at Work biedt je vele science vacatures in de chemie

Op zoek naar vacatures in de chemie? We hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het vinden van passende jobs. Schrijf je nu in op onze website.

Voor alle vacatures in de chemie moet je bij ons zijn

Science at Work biedt al meer dan 40 jaar vacatures chemie aan over Vlaanderen en Brussel. Ben je op zoek naar jobs in de chemie, dan ben je bij ons op de juiste plaats. We werken vanop afstand, waardoor je niet naar ons kantoor in Antwerpen hoeft af te reizen voor een gesprek. Dat werkt tijd- en kostenbesparend. We doen een online intakegesprek en kijken van daaruit wat voor vacatures in de chemie het best bij jou passen. Zo hebben we vacatures als medisch laborant en nog veel meer vacatures in de medische sector in de aanbieding. Onze mensen hebben allemaal een wetenschappelijke achtergrond. Die ervaring gebruiken ze om een goede inschatting te kunnen maken van wat een job juist inhoudt en hoe dit past bij jouw kwaliteiten. Een overzicht van onze actuele vacatures kan je alvast inzien op deze pagina

Alle vacatures in de chemie verzameld bij ons

Bij ons kan je een verscheiden aanbod aan jobs in de chemie vinden. Of je nu een PhD, master, een bachelor of A2 diploma hebt, we kunnen je vast aan een job helpen. Naast vacatures als medisch laborant en tal van andere vacatures in de chemische sector, zijn we op zoek naar mensen met een master die zoeken naar chemie vacatures. Denk aan onderzoeksinstituten, contractlaboratoria en farmacie. Door onze rijke ervaring hebben we een groot netwerk opgebouwd aan bedrijven waar we mee samenwerken.

Veel meer dan enkel vacatures in de chemische sector

Naast vele vacatures in de chemische sector hebben we nog veel andere jobs in de aanbieding. We hebben bijvoorbeeld vacatures als medisch laborant, in de buitechnologie, de farmaceutische industrie of in de voedingsmiddelenindustrie. Ook binnen Quality Assurance hebben we verschillende vacatures. We zijn altijd op zoek naar mensen met een master in de chemie die zoeken naar vacatures. We helpen mensen niet enkel aan een job, daarna begeleiden we ze ook verder zodat zowel de bedrijven als de mensen waar we mee samenwerken, tevreden blijven. We zullen er alles aan doen om jou de job in de chemie van je dromen aan te bieden.

Schrijf je in en we bespreken alle vacatures in de chemische sector

Ben je op zoek naar vacatures als medisch laborant of naar andere vacatures in de chemische sector? Heb je een master industrieel ingenieur of ben je master in de chemie en ben je op zoek naar vacatures? Schrijf je dan in op onze website, dan nemen we snel contact met je op. Ook als je een bachelor of PhD hebt en op zoek bent naar jobs in de chemie kunnen we je helpen. We kijken er naar uit om contact met je op te nemen. Dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Vacatures in de petrochemie

Voor vacatures in de petrochemie ben je bij Science at Work in Antwerpen aan het juiste adres. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het vinden van de ideale job voor de juiste profielen. Onze werknemers hebben allemaal een achtergrond in de wetenschappen, waardoor ze alle kwalificaties hebben om de juiste match te vinden tussen kandidaat en vacature in de petrochemie. Ook als je niet zeker weet welke job je juist wil, kunnen we je verder helpen. We kijken naar jouw kwaliteiten en zoeken de vacatures in de petrochemie die daarbij aansluiten.

Voor vacatures in de petrochemie moet je bij ons zijn

Je kan de vacatures in de petrochemie met ons team online bespreken. Als je eerder iets zoekt als laborant of binnen de biotech, kunnen we je verder helpen. We hebben een brede waaier aan vacatures, van life science tot analytische chemie. We plannen een afspraak in en doen dan een webcaminterview. Zo hoef jij geen kostbare tijd te verspillen aan reizen of hoef je ook geen vrije dag in te plannen voor het interview. We maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk. Na het gesprek gaan wij op zoek naar de ideale vacatures in de petrochemie voor jou. 

Schrijf je nu in voor de beste vacatures in de petrochemie

Ben je helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging? We helpen je graag verder om je nieuwe droomjob te vinden. Schrijf je nu in en dan contacteren we je snel om een eerste gesprek in te plannen. Zo sta je weer een stap dichter bij je nieuwe job in de petrochemie. Of ga naar onze vacature-pagina voor een overzicht van actuele jobs. 

Onze mensen

Ilse Ghyselinck
Laurens Renaers
Word jij onze nieuwe collega?
Lees hier meer over werken bij Science at Work
Goedele Wilssens
Els De Meester
Dirk Burgmans

 

Katia De Backer
Word jij onze nieuwe collega?
Lees hier meer over werken bij Science at Work
Julie Peeraer
Els de Meester
Laurens Renaers
Copyright © 2024 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV verwendet Cookies, um sich an bestimmte Präferenzen zu erinnern und die Interessen der Nutzer anzugleichen.