Login
Close
Login

Labo vacatures Vlaanderen en Brussel

De beste labo vacatures uit Vlaanderen en Brussel vind je bij ons. Kijk op onze website naar ons aanbod vacatures en schrijf je in.

Labo vacatures uit Vlaanderen

Bij Science at Work in Antwerpen kan je terecht voor alle allround laborant vacatures in Vlaanderen en Brussel. Al onze recruiters hebben een wetenschappelijke achtergrond en we hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het vinden van de juiste jobs voor de juiste mensen. Wanneer we een goed beeld hebben van jouw kwaliteiten, kunnen we gepaste vacatures binnen de life science of in een andere sector voorstellen, zoals de farmaceutische sector, petrochemie, voedingsmiddelen of medical devices. Zo kunnen wij jou perfect bijstaan in het vinden van een nieuwe uitdaging. Bij ons kan je een verscheiden aanbod aan vacatures als laborant vinden in heel Vlaanderen en Brussel. Wij hebben tevens een kantoor in Nederland, met een breed aanbod aan vacatures in heel Nederland - dus ook de grensregio met België. Klik hier voor een overzicht van de actuele vacatures in Nederland. 

De labo vacatures die bij jou passen

Heb je zin om aan je eerste of aan een nieuwe job te starten? We zijn altijd op zoek naar laboranten. We willen je graag helpen bij het vinden van een job waarin jij je goed voelt. We hebben vacatures over heel Vlaanderen en Brussel in de aanbieding. Wil je graag in de petrochemie starten? Of liever een job binnen de Quality Assurance? We helpen je graag met het vinden van alle vacatures die aansluiten bij jouw kwaliteiten. Daarvoor hoef je niet naar ons kantoor te komen. Wanneer je je inschrijft, zullen we je contacteren voor een webcaminterview. Dat bespaart jou tijd en geld en zo hoef je geen vrij te nemen om naar hier te komen. En het is ook nog eens goed voor het milieu! Na onze kennismaking gaan wij aan het werk. We zoeken alle allround laborant vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Van petrochemie tot biotech: ons breed netwerk geeft jou veel opties. We hopen je zo aan een gewenste job te helpen.

Schrijf je in en start je nieuwe uitdaging

Ben je helemaal klaar voor je nieuwe uitdaging? Als allround laborant kan je verschillende richtingen uit bij het zoeken van vacatures. Bijvoorbeeld richting farmaceutische industrie. Of wil je liever iets vinden in de life science? Als je klaar bent voor een nieuwe job, schrijf je dan nu in. Samen zoeken we naar je droomjob. We hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het matchen van bedrijven en mensen. We kunnen niet wachten om jou ook te begeleiden naar je nieuwe job. Je kan natuurlijk ook alvast kijken op onze vacaturepagina voor een overzicht van alle actuele jobs. 

Onze mensen

Ilse Ghyselinck
Laurens Renaers
Word jij onze nieuwe collega?
Lees hier meer over werken bij Science at Work
Goedele Wilssens
Els De Meester
Dirk Burgmans

 

Katia De Backer
Word jij onze nieuwe collega?
Lees hier meer over werken bij Science at Work
Julie Peeraer
Els de Meester
Laurens Renaers
Copyright © 2024 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV verwendet Cookies, um sich an bestimmte Präferenzen zu erinnern und die Interessen der Nutzer anzugleichen.