Login
Close
Inloggen

Referenties

Zo hebben onze medewerkers onze dienstverlening van 2021 ervaren

 


Zefanja: “Het was geweldig! Werd echt goed geholpen en ze deden hun best om mij goed te helpen met een baan zoeken en ook die baan krijgen! Zeer een aanrader voor iedereen die een baan in de wetenschappelijke wereld zoekt! ”


Nina: “Ik heb de procedure als erg fijn ervaren. De begeleiding van het gehele sollicitatie proces ging duidelijk en goed.”

 

Marieke: "De verschillende medewerkers van Science@Work waarmee ik contact heb gehad waren allemaal goed op de hoogte van de voortgang van het proces."

Dit zeggen werknemers over Science@Work:

Thomas: “Komen "beloftes" na. Bieden enorm goeie hulp, voor en na gesprek. Communicatie mega goed. Snel, maken tijd voor je vrij. Zeer respectvol. ” 

Roy: "Mijn ervaring met Science at Work is heel positief, ze handelen met het perspectief op de klant. Alles is heel vlot en pragmatisch verlopen, precies zoals ik zelf ook zou handelen. Ondanks mijn cryptische wensen hebben ze een perfecte match gevonden."

 

Steven: "De mensen van Science@Work zijn allemaal zeer vriendelijk en helpen graag. Het is heel fijn dat ze je helpen met voorbereiden voor een sollicitatie gesprek en nog even met je bellen wanneer je het gesprek hebt gehad om te bespreken hoe het ging."

 

Jeroen: " Ik vind dat er heel persoonlijke en boeiende gesprekken worden aangegaan. Er wordt een vertrouwelijke relatie opgebouwd tussen de sollicitant en de medewerkers van Science at Work."

 

Saskia: “Persoonlijk ben ik ontzettend tevreden. De medewerkers van Science at Work zijn vriendelijk en reageren snel. Ik vond het ergens een beetje spannend om alles los te laten en alles te laten regelen, maar ze hebben mijn vertrouwen gewonnen. Ze waren erg behulpzaam, vriendelijk en legden goed uit wat de bedoeling was.”

 

Kevin: ": Het contact was zeer snel en vaak. Tijdens de proceduren meerdere nieuwe procedures gestart, wat zeer fijn was en de toewijding om een baan te vinden onderstreept. Het persoonlijke contact met de recruiter is beter dan bij andere bureau's."

 

Ian: "Ik vond dat alles goed geregeld werd. Ik hoefde nooit zelf te bellen om achter mensen aan te gaan, maar ik werd ook niet platgebeld. Er was goed naar mijn wensen geluisterd en passend werk werd aangeboden."

Onze mensen

Word jij onze nieuwe collega?

Lees hier meer over werken bij ons

 

Samira Bogaard

 

Dirk Burgmans
Maarten Willekers
Maxime Spijker
Jonathan Velder
Frederique Verkerk
Sjoerd Kuiper
Ward Ellenbroek
Fatma Karalic
Copyright © 2024 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.