Login
Close
Inloggen

Onze opdrachtgevers

Wij werven voor vacatures bij verschillende opdrachtgevers door heel Nederland en Vlaanderen en in verschillende sectoren. Hierbij kan je denken aan bedrijven binnen de (petro)chemie, life sciences, farmacie, biotechnologie, levensmiddelenindustrie, milieuchemie en de medische sector. We werken met verschillende soorten bedrijven waaronder onderzoeksinstituten, contractlaboratoria, productiebedrijven met een eigen laboratorium en ziekenhuizen. 

Hieronder een greep uit de ervaring van verschillende opdrachtgevers met medewerkers die via ons daar zijn gestart.

Ben je benieuwd wat wij voor jou als werkzoekende kunnen betekenen? Klik hier voor een overzicht van de openstaande vacatures.
Bezoek je deze pagina als werkgever en wil je weten wat wij voor jullie vacature(s) kunnen betekenen? Klik dan hier voor meer informatie.

TotalEnergies

“Anja is voor ons een perfecte match! Ze is hier vol enthousiasme begonnen als analist en heeft met een open mindset en gedrevenheid snel de analyses onder de knie gekregen. Binnen 4 maanden draagt ze al bij bij aan goede werking op het labo en een gezonde teamspirit. Anja is een enthousiaste dame die doorzet, correct werkt, overlegt advies vraagt en ook geeft en bovenal goed kan samenwerking met iedereen van het team.”
Teamleider TotalEnergies

TLR

“Chiaro en Hoesna hebben zich enorm ingezet om er voor te zorgen dat al het werk op tijd af kwam. Door hun enthousiasme hebben ze ook andere gestimuleerd en ervoor gezorgd dat prestaties behaald werden. Beiden nemen initiatief, werken netjes en secuur en leveren resultaat van hoge kwaliteit. Bovendien hebben ze op positieve manier de sfeer in het team beïnvloed. Omdat ze allebei zo goed werk leveren, hebben we hen ook werk op andere afdelingen aangeboden.” Manager laboratorium

 

LelyPharma

“Robin heeft laten zien uiterst flexibel inzetbaar te zijn. Hij is gestart op QC en ook heel snel gestart met stabiliteit studies van nieuwe producten. Hij levert consistent goed en betrouwbaar werk”
Labmanager

Arteco Coolants

“Nahid is een zeer aangename collega om mee te werken; altijd vriendelijk, altijd goedgezind. Ze voert haar taken nauwgezet uit, en brengt ideeën aan om de werking van het lab te verbeteren. Bovendien is ze nieuwsgierig en neemt de aangeleerde taken zeer snel op. Ze is een teamplayer, zonder haar eigen taken uit het oog te verliezen!”
Gerda van Dyck, laboratory manager, Arteco Coolants


 

Bureau Veritas

“Graag nomineer ik twee medewerkers, samen. Gunter en Yassine zijn gelijktijdig begonnen en overtreffen onze verwachtingen, ze liggen voor op hun trainingsschema en kunnen en kennen meer dan de gemiddelde startende chemist. Verder hebben ze allebei een goede attitude met team- en taak overschrijdende werkzaamheden. Allebei leveren ze een goede bijdrage aan de sfeer en sociale interactie. Bovendien schakelen ze allebei vlot en makkelijk in periodes van drukte, van het uitvoeren van de analyses naar hun eigen trainingsplan en werkzaamheden.”
Younes Ben Kaddour, Laboratory Manager, Bureau Veritas

CellCarta

“Dina doet een fantastisch job. Ze is een harde werker, verzet veel werk en steekt een tandje bij waar nodig. Ze is bestand tegen een hoge werkdruk, stelt de juiste vragen en is ondertussen een volwaardig lid van ons team. Het team kan inmiddels op haar bouwen. Kortom, Dina is een fijne collega, rustig van inborst, fijn in de omgang en vriendelijk in communicatie.”
Program Manager Clinical Operations CellCarta

 

Intertek

“Evert en Lorenzo zijn in januari bij ons gestart, ik wil graag beiden nomineren. Allebei weten zich met de juiste inzet en toewijding snel het werk op te pakken. Dankzij de juiste werkhouding en instelling kunnen zij snel in de shiften beginnen en zijn hopelijk een blijvende aanwinst voor ons labo. Ik hoop dat ze kunnen blijven groeien in een mooie en uitdagende werkomgeving.” Laboratory Manager

 

Vreugdenhil

   “Monica is door haar ervaring al snel ingewerkt    en werkte al snel volledig zelfstandig. Ze is een snelle werker, toont veel eigen initiatief en pakt nieuwe werkzaamheden goed op. Bovendien is het ook een hele prettige collega om mee samen te werken. Bovendien weet ze lastige situaties heel goed het hoofd te bieden. Ze doet het heel erg goed!” 
Teamleider Laboratorium

Sanofi

“Leonie has been working for us 1,5 years now. She has been very committed to her work and helped the team achieving its goals. She demonstrated very flexible behavior, which included (sporadic) late and weekend work. She’s also willing to learn new things and help the group when she cans. Due to her dedication her contract will be further extended as we would like her to keep working with us!”
Melissa Pinheiro, Senior Scientist, Sanofi
 

Beneo

“Onze Science@Work medewerkster Elisa wil ik zeker nomineren! Elisa is een aanwinst voor ons laboratorium. Ze is snel van begrip, goed en snel geïntegreerd in de groep en bovendien flexibel en aangenaam in de omgang.” Jurgen Sleven, labmanager Beneo

Onze mensen

Word jij onze nieuwe collega?

Lees hier meer over werken bij ons

 

Samira Bogaard

 

Dirk Burgmans
Maarten Willekers
Maxime Spijker
Jonathan Velder
Frederique Verkerk
Sjoerd Kuiper
Ward Ellenbroek
Fatma Karalic
Copyright © 2024 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.