Login
Close
Inloggen

Medewerker van het Kwartaal

In 2022 lanceren we een nieuwe actie: elk kwartaal verloten we een bonus van €750 onder genomineerde medewerkers. Managers kunnen een medewerker die via Science at Work werkzaam is nomineren voor deze prijs. Kijk op de flyer hieronder voor meer informatie of mail direct om uw medewerker te nomineren naar administratie@scienceatwork.nl!

Winnaar 1e kwartaal

In april is de winnaar van het eerste kwartaal bekend gemaakt. Dina werkt via Science@Work bij CellCarta en is met lovende woorden door haar leidinggevende genomineerd voor Medewerker van het Kwartaal: “Dina doet een fantastisch job. Ze is een harde werker, verzet veel werk en steekt een tandje bij waar nodig. Ze is bestand tegen een hoge werkdruk, stelt de juiste vragen en is ondertussen een volwaardig lid van ons team. Kortom, Dina is een fijne collega, rustig van inborst, fijn in de omgang en vriendelijk in communicatie.”

We willen via deze weg alle medewerkers bedanken voor hun inzet en de managers voor alle lovende woorden over de genomineerde medewerkers. We kijken nu al met smart uit naar de nominaties van het tweede kwartaal!

Onze mensen

Annelies Smout

 

Moaiz Ahmadzai

 

Ivar de Jong
Dirk Burgmans
Maarten Willekers
Frederique Verkerk
Daniël van Veen
Ward Ellenbroek
Sjoerd Kuiper
Word jij onze nieuwe collega?

 

Lees hier meer over werken bij ons

Copyright © 2022 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.