Login
Close
Inloggen

Medewerker van het Kwartaal

In 2022 lanceren we een nieuwe actie: elk kwartaal verloten we een bonus van €750 onder genomineerde medewerkers. Managers kunnen een medewerker die via Science at Work werkzaam is nomineren voor deze prijs. Kijk op de flyer hieronder voor meer informatie of mail direct om uw medewerker te nomineren naar administratie@scienceatwork.nl!

Winnaar 3e kwartaal

In oktober is de prijs van TopMedewerker van het Kwartaal weer uitgereikt. Uit alle nominaties blijkt een enorme waardering voor de inspanning en inzet van de medewerkers. De winnaar van het derde kwartaal van 2022 is Rana Ӧzdemir!

Rana werkt via Science@Work bij Synergy en heeft met de lovende woorden van haar leidinggevende de titel en prijs gewonnen van TopMedewerker van het Kwartaal:
“Rana is recent bij ons gestart en is een hele goede aanvulling voor ons team. Ze pakt de werkzaamheden uitstekend op en is inmiddels volledig getraind op verschillende onderdelen. Met haar goede gevoel voor humor en haar doortastende werkhouding is zij voor ons een hele fijne werknemer. Deze nominatie is ook als dank voor haar inzet en werk!” Aldus Nicole Nuland, senior analyst.

Winnaar 2e kwartaal