Login
Close
Inloggen

Medewerker van het Kwartaal

In 2022 lanceren we een nieuwe actie: elk kwartaal verloten we een bonus van €750 onder genomineerde medewerkers. Managers kunnen een medewerker die via Science at Work werkzaam is nomineren voor deze prijs. Kijk op de flyer hieronder voor meer informatie of mail direct om uw medewerker te nomineren naar administratie@scienceatwork.nl!

Winnaar 2e kwartaal

In juli is de winnaar van het tweede kwartaal bekend gemaakt. Nico werkt via Science@Work bij Merieux NutriSciences en is al snel na zijn start genomineerd voor Medewerker van het Kwartaal met de volgende lovende woorden: “Nico heeft snel getoond een flexibel, leergierig en een erg gewaardeerd collega te zijn. Iedereen werkt graag met hem samen. Nico is een aardige jongeman, die goed zelfstandig maar zeker ook in teamberband werkt en waar nodig anderen helpt. Hij pakt nieuwe taken snel op en leert snel. Wij zijn als team erg tevreden over de resultaten van Nico en de inzet die hij toont. Kortom, een collega waar we trots op zijn!”

We willen alle managers bedanken voor de mooie nominaties en lovende woorden over de medewerkers. De actie loopt nog tot eind van het jaar, dus nog twee kansen om medewerkers (opnieuw) te nomineren!