Login
Close
Connexion

Kwaliteitsmanager (QESH, QA)

Autres détails
Critères de matching
Regio
 • Zuid-Holland
Heures par semaines
 • 36 - 40 uur
Niveau d'étude
 • Master
 • ,
 • Industrieel Ingenieur
Type d'offre
 • Quality Assurances (QA)
Type de contrat
 • Vast

Wat ga je doen?

In deze rol als QESH manager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het QA team (2-3 FTE) en het ontwikkelen van nieuw QESH beleid. Jouw focus ligt op hierbij o.a. op het coördineren van verschillende kwaliteitsprojecten, het signaleren van verbeteringen in het bedrijf en het in kaart brengen van veranderingen in wet- en regelgeving. Door je kennis van normen als ISO 17025, GMP+ en ISO 9001, kan je op een goede manier evalueren wat moet gebeuren om te voldoen aan deze eisen op het laboratorium, geef je sturing aan de collega's op het laboratorium en creëer je kwaliteitsbewustzijn binnen het bedrijf. Daarnaast ben je ook op een nauwe manier betrokken bij de verschillende interne en externe audits bij het bedrijf en bent hiervoor eindverantwoordelijke en het aanspreekpunt.

Je rapporteert direct aan de CEO en als lid van het managementteam, geef je mede sturing aan de richting en strategie van het bedrijf. Je hebt hierdoor contact met medewerkers door alle lagen van het bedrijf en ben je het centrale punt en de eindverantwoordelijke voor alles wat met kwaliteit en veiligheid te maken heeft. Het team wat je aanstuurt bestaat uit 3 professionals, die op een efficiënte en slagvaardige manier te werk gaan.

Wie zoeken wij voor Kwaliteitsmanager (QESH, QA)?

Voor deze rol als QA/QESH manager zoeken we naar een ervaren professional met het volgende profiel:

 • Minimaal een afgeronde HLO opleiding in de richting van analytische chemie, laboratorium techniek of soortgelijk
 • Minstens 2 jaar ervaring in een kwaliteitsmanagement rol binnen een chemisch/analytisch laboratorium
 • Kennis van ISO 17025, ISO 9001 en/of GMP+
 • Beschikking over goede leidinggevende eigenschappen (communicatief sterk, goede sociale vaardigheden en oog voor de medewerker)
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels
 • Klantgerichte mind-set en in staat om kwaliteitsbewustzijn te ontwikkelen binnen het bedrijf
 • Daadkrachtig en in staat om beslissingen te nemen

Wat kun je verwachten van het bedrijf?

Binnen dit internationale en groeiende bedrijf worden analyses voor derde partijen uitgevoerd op het gebied van analytische chemie. Hierbij is een focus op de voedingsmiddelen en diervoedersmarkt, waardoor kwaliteit en veiligheid een zeer belangrijke rol speelt. Het bedrijf heeft een horizontale bedrijfscultuur, waarbinnen slagvaardig en efficiënt te werk wordt gegaan. Een manager die hier goed binnen past is in staat om goed het overzicht te bewaren en zelf daadkrachtig te werk kan gaan, waarbij de medewerkers de ruimte krijgen voor hun eigen inbreng.

Arbeidsvoorwaarden Kwaliteitsmanager (QESH, QA)

 • Jaarsalaris van €50.000 - €65.000 per jaar (o.b.v. ervaring)
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij de positie
 • Fulltime aanstelling
 • Intentie tot vast contract (interim aanstelling heeft niet de voorkeur)

Over Science@Work
Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van een Nederlandse recruitment organisatie met 7 kantoren in de Benelux, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

Lieu

Regio Rotterdam

Date de publication

08.01.2021

Personne à contacter

Kuiper

Equipe
Sjoerd Kuiper
Téléphone pro. : +31 10 3025 022
Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.
Copyright © 2021 Science at Work
Science at Work Staffing BV utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.