Login
Close
Inloggen
Filters
Snel zoeken
Zoekcriteria

Voor vacatures van analytisch laborant ben je bij Science@Work aan het juiste adres.

Wij bieden functies in het gehele land voor ervaren en startende laboranten en wetenschappers op MLO, HLO en WO niveau. Vacatures voor een analytisch laborant binnen de chemie, voedingsmiddelen, (bio)farmacie of Life Sciences tref je hier onder. Ook kun je je voor vacatures voor een analytisch laborant aanmelden, wij zoeken dan de passende mogelijkheden bij je wensen en ervaring. Dat doen we ook met iets meer aandacht voor mens en omgeving. Zo spreken we je graag over een nieuwe baan via de webcam. Zo bespaar je kostbare tijd en (reis)kosten, we maken het je graag zo makkelijk mogelijk.

Teamleiders COVID-19 Laboratorium XL Teststraat Utrecht - Utrecht

Door het hele land worden XL teststraten opgezet waar diagnostische sneltesten uitgevoerd gaan worden voor COVID-19 diagnostiek. Voor locatie Utrecht zijn we op zoek naar meerdere supervisors.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#SCAS01064

Supervisor COVID-19 Laboratorium XL Teststraat Rotterdam - Rotterdam

Door het hele land worden XL teststraten opgezet waar diagnostische sneltesten uitgevoerd gaan worden voor COVID-19 diagnostiek. Voor locatie Rotterdam zijn we op zoek naar meerdere supervisors.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#SCAS01063

Teamleiders COVID-19 Laboratorium teststraat Den Haag - Den Haag

Door het hele land worden er teststraten opgezet met op locatie laboratoria voor sneltesten voor de diagnostiek van corona. Voor Den Haag (en andere locaties) zijn we op zoek naar teamleiders voor...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#SCAS01062

Teamleiders COVID-19 Laboratorium teststraat Amsterdam - Amsterdam

Door het hele land worden er teststraten opgezet met op locatie laboratoria voor sneltesten voor de diagnostiek van corona. Voor Amsterdam (en andere locaties) zijn we op zoek naar teamleiders voor...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#SCAS01061

Teamleider COVID-19 Laboratorium XL teststraat Groningen - Groningen

Door het hele land worden er teststraten opgezet met op locatie laboratoria voor sneltesten voor de diagnostiek van corona. Voor Groningen (en andere locaties) zijn we op zoek naar een...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#SCAS01060

microbiologisch/chemisch QC laborant (Tijdelijk) - Regio Purmerend

Voor een internationaal gericht voedingsmiddelenbedrijf zijn wij op zoek naar een chemisch/microbiologisch laboratoriummedewerker.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#SCE01058

Teamleider COVID-19 Laboratorium bij teststraat - Meerdere locaties

Door het hele land worden er teststraten opgezet met op locatie laboratoria voor sneltesten voor de diagnostiek van corona. Voor verschillende locaties zijn we op zoek naar teamleiders.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCAS01057

R&D Technician USP - Leiden area

Challenging position as a Research Technician in a high-tech biotechnological company
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCK01055

Supervisor COVID-19 Laboratorium (Teststraat) - Regio Eindhoven

Door het hele land worden er teststraten en analyselaboratoria opgezet voor de diagnostiek van corona. Voor verschillende locaties zijn we op zoek naar supervisors.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCJ01054

R&D Technician (LC-MS) - Regio Haarlem

Voor een toonaangevend laboratorium in de regio zijn we op zoek naar een research technician met ruime LC-MS, GC-MS en methodeontwikkeling ervaring. 
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCE01049
Copyright © 2020 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.