Login
Close
Inloggen
Filters
Snel zoeken
Zoekcriteria

Voor vacatures van analytisch laborant ben je bij Science@Work aan het juiste adres.

Wij bieden functies in het gehele land voor ervaren en startende laboranten en wetenschappers op MLO, HLO en WO niveau. Vacatures voor een analytisch laborant binnen de chemie, voedingsmiddelen, (bio)farmacie of Life Sciences tref je hier onder. Ook kun je je voor vacatures voor een analytisch laborant aanmelden, wij zoeken dan de passende mogelijkheden bij je wensen en ervaring. Dat doen we ook met iets meer aandacht voor mens en omgeving. Zo spreken we je graag over een nieuwe baan via de webcam. Zo bespaar je kostbare tijd en (reis)kosten, we maken het je graag zo makkelijk mogelijk.

QA Specialist (food/feed, ISO 17025) - Regio Boxmeer

Werk jij al enige tijd op het laboratorium maar altijd al de ambitie gehad om de stap naar QA te maken? Dan kan dit dé perfecte baan voor jou zijn! 
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCS05906
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Laborant Microscopie (Asbest) - Amsterdam

Leuke functie als asbest laborant, waarbij je een interne opleiding wordt aangeboden.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#SCE05911

Quality Assurance Manager - Commercieel Laboratorium - Regio Amersfoort

Uitdagende functie als QA Manager binnen een groot commercieel laboratorium. Ook een mooie kans voor een medior Quality Assurance manager die door wil groeien naar een zwaardere QA management...
Gepubliceerd: 24-08-2023
Referentie nr:#SCKU05666

Senior R&D Technician (Chromatografie) - Amsterdam

Voor een toonaangevend chemisch bedrijf in Amsterdam zoeken wij een een gepassioneerde chemicus. Iemand die als vraagbaak wil fungeren op de Research & Development afdeling. 
Gepubliceerd: 21-09-2023
Referentie nr:#SCE05905

Senior Chemisch Laboratorium Engineer - Regio Veldhoven

Leuke vacature voor chemisch analist op MLO niveau in een chemisch bedrijf ter ondersteuning van QC en R&D, die graag een stap wil maken richting een Senior positie. 
Gepubliceerd: 21-09-2023
Referentie nr:#SCVE05904

Kalibratie Specialist - Life Science en Chemie - Regio Venray

Vind jij het leuk om langs te gaan bij verschillende laboratoria in de regio? Help jij deze bedrijven graag weer een stap verder in de wetenschap? Kijk dan hier!
Gepubliceerd: 21-09-2023
Referentie nr:#SCVE05903

Assemblage Specialist (GC-MS, GC-MS/MS) - Regio Breda

Ben jij technisch onderlegd en wil jij deze technische vaardigheden combineren met je laboratoriumkennis? Dan is dit dé vacature voor jou! 
Gepubliceerd: 21-09-2023
Referentie nr:#SCVE05902

Laborant chemische analyses (voeding) - Regio Deventer

In de regio Deventer hebben we, bij een groot laboratorium binnen de voedingsmiddelenindustrie, een leuke functie beschikbaar als allround chemisch analist waarbij je verschillende soorten analyses...
Gepubliceerd: 21-09-2023
Referentie nr:#SCWI05901

DSP technician - Utrecht

Voor een snelgroeiend biotechnologisch bedrijf wat zich richt op ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid zijn we op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige DSP Technician!
Gepubliceerd: 21-09-2023
Referentie nr:#SCWI05897

R&D Technician Analytische Chemie - Amsterdam

Voor een toonaangevend chemisch bedrijf in Amsterdam zoeken wij een een gepassioneerde chemicus. Iemand die zich graag verder wil specialiseren binnen de Research & Development. 
Gepubliceerd: 21-09-2023
Referentie nr:#SCE05894

Quality Assurance Officer (GMP - radiofarmaceutica) - Rotterdam

Nieuw gecreeerde functie die toeziet op kwaliteit en veiligheid, met de nadruk op stralingsveiligheid en GMP in hotlabs.
Gepubliceerd: 20-09-2023
Referentie nr:#SCDB05899
Copyright © 2023 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.