Login
Close
Inloggen
Filters
Zoekcriteria

Voor de nieuwste laboratoriumvacatures in de regio van Leiden en Rotterdam ben je bij Science@Work aan het juiste adres.

Veel bedrijven en instituten in de life sciences industrie en farmaceutische industrie zijn te vinden in en rond het Leiden BioScience Park. Dit park biedt het grootste wetenschappelijke cluster van bedrijven en instituten in Nederland. Rotterdam heeft een rijk aanbod in de life sciences & health. Veel hiervan is geconcentreerd in en rondom de verschillende ziekenhuizen en gezondheidzorg instituten. Daarnaast kent Rotterdam het grootste cluster aan bedrijven in chemische industrie in Nederland. De chemische industrie is geconcentreerd in het havengebied en telt zo’n 45 chemiebedrijven, 9 (olie)raffinaderijen, 5 biobrandstofproducenten en 2 biochemische fabrieken. De (petrochemische) productie van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten is te vinden bij grote multinationals en sterke spelers binnen de chemische industrie. Science@Work zoekt en vindt vacatures in regio Rotterdam & Leiden, zoals vacatures binnen de life sciences, Chemie, farmacie of Quality Assurance (QA). We stemmen vacatures het liefst af op jouw ervaring en wensen, bij innovatieve afdelingen die je de kans en doorgroeimogelijkheden biedt die bij je passen. Bekijk hieronder de opties. Meld je nu aan of stuurt ons je CV toe. Wij nemen contact met je op.

Teamleider milieu analyses - 3 ploegen - Regio Rotterdam

Uitdagende functie voor een laborant met net dat beetje meer. Als teamleider stuur je een team van monstervoorbewerkers en milieu analisten aan op het lab. 
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCLZ00194

Moleculair celkweek laborant - tijdelijk - Regio Leiden

Een tijdelijke positie voor een moleculair biologisch laborant met al enige jaren ervaring in de industrie.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCLZ00193

Lead Scientist Tissue Engineering – process and product development - Regio Delft

Exciting opportunity to lead the process and product development at the forefront of commercial tissue engineering. Entrepreneurial position within a strong growing scale-up biotech company...
Gepubliceerd: 05-06-2019
Referentie nr:#SCDB00179

Allround laborant - Regio Barendrecht

Wij zijn op zoek naar allround laboranten in omgeving Rotterdam met een MLO3 of 4 diploma op zak. Zowel starters als de meer ervaren laboranten worden aangemoedigd te reageren.
Gepubliceerd: 07-05-2019
Referentie nr:#SCLZ00169

Laboratorium medewerker (planten, weefselkweek) - Regio Delft

Leuke functie voor een starter met een micro of moleculair biologische achtergrond
Gepubliceerd: 07-05-2019
Referentie nr:#SCLZ00156

Chemisch laborant (HPLC) - tijdelijk - Omgeving Leerdam

Een mooie kans voor starters om een eerste stap te maken in je carrière als chemisch analist binnen deze tijdelijke en leerzame functie.
Gepubliceerd: 30-04-2019
Referentie nr:#SCLZ00161

Analist cervixcytologie - Regio Den Haag

Voor een hard groeiend laboratorium zijn wij op zoek naar meerdere cytologisch analisten die ervaring hebben met cervixcytologie.
Gepubliceerd: 19-04-2019
Referentie nr:#SCLZ00151

Analytisch chemisch laboranten (5 ploegen) - Regio Rotterdam

Dynamische functies binnen de analytische chemie in ploegendienst, bij twee verschillende bedrijven in regio Rotterdam. Ook starters die meer ervaring op willen doen worden aangemoedigd te reageren!
Gepubliceerd: 16-04-2019
Referentie nr:#SCLZ00148

QA coördinator medische sector - Regio Rotterdam

Een dynamische en verantwoordelijke functie voor een QA officer voor het coördineren van de kwaliteit binnen een medisch gericht laboratorium.
Gepubliceerd: 12-04-2019
Referentie nr:#SCLZ00147

Microbiologisch laboranten (starters & seniors) - Regio Rotterdam

Starters en seniors binnen de microbiologie opgelet, leuke vacature voor de controle van hygiëne en veiligheid van levensmiddelen en milieu.
Gepubliceerd: 04-04-2019
Referentie nr:#SCLZ00139
Copyright © 2019 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.