Login
Close
Inloggen
Filters
Snel zoeken
Zoekcriteria

Voor de nieuwste laboratoriumvacatures in de regio van Leiden en Rotterdam ben je bij Science@Work aan het juiste adres.

Veel bedrijven en instituten in de life sciences industrie en farmaceutische industrie zijn te vinden in en rond het Leiden BioScience Park. Dit park biedt het grootste wetenschappelijke cluster van bedrijven en instituten in Nederland. Rotterdam heeft een rijk aanbod in de life sciences & health. Veel hiervan is geconcentreerd in en rondom de verschillende ziekenhuizen en gezondheidszorg-instituten. Daarnaast kent Rotterdam het grootste cluster aan bedrijven in chemische industrie in Nederland. De chemische industrie is geconcentreerd in het havengebied en telt zo’n 45 chemiebedrijven, 9 (olie)raffinaderijen, 5 biobrandstofproducenten en 2 biochemische fabrieken. De (petrochemische) productie van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten is te vinden bij grote multinationals en sterke spelers binnen de chemische industrie. Science@Work biedt een breed scala aan vacatures in regio Rotterdam & Leiden, zoals vacatures binnen de Life Sciences, Chemie, Farmacie, Biochemie en Quality Assurance (QA). We stemmen mogelijkheden het liefst af op jouw ervaring en wensen. Kom bijvoorbeeld via ons in contact met innovatieve afdelingen die je de kans en doorgroeimogelijkheden bieden die bij je passen. Bekijk hieronder de opties. Meld je nu aan of stuurt ons je CV toe. Wij nemen contact met je op.

Startersfunctie Chemisch Laborant - Regio Rotterdam

Op zoek naar je eerste baan in een chemisch laboratorium? In de regio van Rotterdam hebben we veel opties voor je!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#SCK04207

Chemisch Laboranten (MLO/HLO) - Regio Botlek

Wij zoeken meerdere chemisch laboranten in de regio Botlek op MLO-4 en HLO niveau! 
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCK04206

Laboratory Technician Chemie - Regio Rotterdam

Heb jij de voorkeur voor de chemische industrie en ben jij op zoek naar je eerste baan of een nieuwe uitdaging op het laboratorium? Klik dan hier! 
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCK04204

Chemisch Analist (Petrochemie) - Regio Dordrecht

Leuke vacature voor startende laboranten in de regio van Rotterdam die graag binnen de petrochemische industrie willen werken 
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCK04202

Quality Officer (QA/GMP) - Regio Leiden (Bioscience Park)

Als QA Officer houdt je je bezig met een breed takenpakket. Zo ben je verantwoordelijk voor vrijgifte van goederen, grondstoffen en producten, begeleid je zowel interne als externe audits en...
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCK04201

Assistent Laboratorium Manager (MLO/HLO) - Regio Leiden

Functie waarbij je de rechterhand bent van de laboratorium manager en verantwoordelijk voor alle randzaken op het lab, waaronder voorraadbeheer, onderhoud, kwaliteit en veiligheid.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCK04200

Molecular PCR Technician - Regio Leiden

Wij zijn op zoek naar een moleculair biologische onderbouwde HBO starter die graag aan de slag wil met een labfunctie gespecialiseerd in PCR analyses!
Gepubliceerd: 28-09-2022
Referentie nr:#SCS04178
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Junior Kwaliteitsmedewerker (ISO 9001, GMP) - Regio Leiden

Leuke functie voor een startende of al meer ervaren QA medewerker met een sterk gevoel van kwaliteitsbewustzijn
Gepubliceerd: 27-09-2022
Referentie nr:#SCK04181
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Laborant PCR (MLO/HLO) - Regio Leiden

Leuke functie als laborant, waarbij je zult werken met o.a. ELISA en PCR
Gepubliceerd: 26-09-2022
Referentie nr:#SCK04167

Lab Support Officer (MLO-3/MLO-4) - Regio Leiden

Als laboratoriumondersteuner ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van het laboratorium. Je hebt een hands-on instelling en bent efficiënt en organisatorisch ingericht.
Gepubliceerd: 15-09-2022
Referentie nr:#SCS04122
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature
Copyright © 2022 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.