Login
Close
Inloggen
Filters
Snel zoeken
Zoekcriteria

Voor de nieuwste laboratoriumvacatures in de regio van Leiden en Rotterdam ben je bij Science@Work aan het juiste adres.

Veel bedrijven en instituten in de life sciences industrie en farmaceutische industrie zijn te vinden in en rond het Leiden BioScience Park. Dit park biedt het grootste wetenschappelijke cluster van bedrijven en instituten in Nederland. Rotterdam heeft een rijk aanbod in de life sciences & health. Veel hiervan is geconcentreerd in en rondom de verschillende ziekenhuizen en gezondheidzorg instituten. Daarnaast kent Rotterdam het grootste cluster aan bedrijven in chemische industrie in Nederland. De chemische industrie is geconcentreerd in het havengebied en telt zo’n 45 chemiebedrijven, 9 (olie)raffinaderijen, 5 biobrandstofproducenten en 2 biochemische fabrieken. De (petrochemische) productie van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten is te vinden bij grote multinationals en sterke spelers binnen de chemische industrie. Science@Work zoekt en vindt vacatures in regio Rotterdam & Leiden, zoals vacatures binnen de life sciences, Chemie, farmacie of Quality Assurance (QA). We stemmen vacatures het liefst af op jouw ervaring en wensen, bij innovatieve afdelingen die je de kans en doorgroeimogelijkheden biedt die bij je passen. Bekijk hieronder de opties. Meld je nu aan of stuurt ons je CV toe. Wij nemen contact met je op.

Technician DSP (HLO/WO) - Leiden Area

A challenging job in a state-of-the-art farmaceutical company, where you are involved in DSP development
Gepubliceerd: 31-03-2020
Referentie nr:#SCK00644

Analytisch chemisch laborant (continuedienst) - Regio Hoogvliet

Analytisch chemische functie in 5-ploegendienst bij een petrochemisch bedrijf; GC, XRF, ICP, UV-IR en nat-chemische technieken
Gepubliceerd: 11-03-2020
Referentie nr:#SCK00625

Laboratorium medewerker (planten, weefselkweek) - Regio Delft

Leuke functie voor een starter met een micro of moleculair biologische achtergrond
Gepubliceerd: 10-03-2020
Referentie nr:#SCK00621

Chemisch Analist (Chromatografie) - Regio Zwijndrecht

Uitdagende en afwisslende baan als chemisch analist waarbij je aan de slag gaat met verschillende chromatografische technieken.
Gepubliceerd: 05-03-2020
Referentie nr:#SCK00616

Project Support Employee (Chemie) - Regio Rotterdam

Uitdagende functie voor een chemicus die zijn laboratoriumachtergrond wilt combineren met klantencontact en sales.
Gepubliceerd: 28-02-2020
Referentie nr:#SCK00606

Senior Microbiologisch Analist - Regio Gorinchem

Uitdagende functie voor ervaren microbiologen, waarbij je hands-on laboratoriumwerk combineert met het formuleren van adviezen omtrent ISO 17025.
Gepubliceerd: 19-02-2020
Referentie nr:#SCK00583

Chemisch Analist GC/GC-MS - Regio Spijkenisse

Functie voor startend chemisch analisten van zowel MLO als HLO niveau, waarbij ze verschillende soorten chemische analyses zullen uitvoeren waaronder GC en GC-MS
Gepubliceerd: 17-02-2020
Referentie nr:#SCK00581

Microbiologisch Analist (tijdelijk) - Regio Leerdam

Tijdelijk functie als microbiologisch analist waarbij je in een high-tech omgeving met microbiologische technieken omgeving en productsamples analyseert.
Gepubliceerd: 17-02-2020
Referentie nr:#SCK00580

Ervaren (Chemisch) Procestechnoloog - Regio Meerkerk

Uitdagende en dynamische positie voor een ervaren procestechnoloog, waarbij de focus ligt op het opschalen van zuiverings-processen. 
Gepubliceerd: 17-02-2020
Referentie nr:#SCAS00577

Klinisch Chemisch Analist - Regio Rotterdam

In de regio van Rotterdam zijn wij op zoek naar een klinisch chemisch laborant voor een groeiend laboratorium met een informele werksfeer
Gepubliceerd: 13-02-2020
Referentie nr:#SCK00572
Copyright © 2020 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.