Login
Close
Login

Over ons

Sneller, beter en efficiƫnter

Science@Work werkt doelgericht en efficiënter. Zo besparen wij kostbare tijd en kosten voor werkzoekenden en werkgever. Dit doen wij onder meer via webcam interviews. Geen reistijd, geen extra (reis)kosten, geen vrije dag nodig voor gesprekken met ons. Zo springen we iets bewuster om met tijd én milieu.

Benelux

Science@Work werkt in de Benelux voor bedrijven en onderzoeksinstituten in de chemie, life science, voedingsindustrie en farma.
Science@Work is onderdeel van een Benelux recruitment groep met rijke geschiedenis sinds 1977 en 7 kantoren verspreid over de Benelux.

Ready to jump?

Science@Work helpt en begeleidt je bij een eerste of volgende carrièrestap voor een vaste of tijdelijke job binnen de life science, voedingsmiddelen, farma, medical devices en (petro)chemie. En die begeleiding komt met een goede vakkennis, jarenlange recruitment ervaring en een uitgebreid netwerk in de wetenschappelijke sector.
Science@Work werkt voor A2, Bachelor, Master en PhD professionals voor functies van laborant tot en met lab manager en QA officer. Wij werken voor afdelingen zoals: Kwaliteitscontrole/QC, Research & Development, Productie, Quality Assurance, Productontwikkeling, Procesvalidatie & -optimalisatie en ook scientific sales & management.
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.
 

Wat vinden onze medewerkers?

In 2019 hebben we in Nederland een onderzoek gedaan naar wat de mensen die wij aan een job hebben geholpen vinden van onze dienstverlening, met een mooi resultaat. Hieronder een overzichtelijke samenvatting.

Candidate Experience

Wij vinden het belangrijk hoe werkzoekenden sollicitatieprocedures ervaren. Daarom hebben wij in 2019 in Nederland onderzoek gedaan naar de Candidate Experience binnen de laboratoriumsector. Benieuwd naar wat daar uit is gekomen? We hebben de drie belangrijkste resultaten op een rijtje gezet in dit whitepaper.
 

Weet je nog niet wat je wil?

Ook wanneer je nog niet zeker weet wat je wil gaan doen, kunnen we je verder helpen. Met onze specialisatie in de laboratoriumsector kunnen we je helpen om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die de arbeidsmarkt voor jou te bieden heeft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Kwaliteit

Wij werken iedere dag aan een goede dienstverlening en de hoogste kwaliteit voor onze opdrachtgevers en werkzoekenden.
Wij hebben een grondige branche- en vakkennis binnen een recruitment organisatie met ervaring al vanaf 1977!

Onze mensen

Ilse Ghyselinck
Goedele Wilssens
Els De Meester
Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk hier onze openstaande interne vacature

Ilse Ghyselinck
Els de Meester
Goedele Wilssens
Word jij onze nieuwe collega?
Lees hier meer over werken bij ons
Ilse Ghyselinck
Els De Meester
Copyright © 2021 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.