Onze collega op zoek naar kandidaten voor de klant.

Staffing Solutions

Al onze recruiters hebben zelf een science achtergrond en ruime ervaring in het laboratorium én binnen scientific recruitment. Dankzij onze diepgaande vakkennis, onze persoonlijke en efficiënte aanpak en ons uitgebreide netwerk zorgen wij voor de ideale match tussen werkzoekenden en bedrijven.

Voor bedrijvenHoe we u helpen

Vaste en tijdelijke functies
Science at Work bemiddelt MLO, HLO en WO-professionals voor vaste en tijdelijke functies op en rondom het laboratorium, van laboratorium technician tot en met science manager en QA-medewerker. Wij werken voor functies binnen Quality Control, Research&Development, R&D, Productie, QA, en ook scientific sales & management.
Snelheid en efficiëntie
Science at Work werkt landelijk voor bedrijven en onderzoeksinstituten. Ons uitgebreide netwerk en expertise in de sectoren life science, food, farma, milieu en (petro)chemie zorgen voor de contacten en snelheid die u zoekt. In combinatie met onze inhoudelijke achtergrond werken wij net even slimmer, efficiënter en beter.
Staffing op maat
Bent u op zoek naar een andere staffing oplossing? Wij gaan net een stapje verder. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op en we bespreken uw specifieke wensen.
Neem contact op →
Kwaliteitscontrole
Research & Development
Quality Assurance
Regulatory Affairs
Productie
Productontwikkeling
Procesvalidatie en -optimalisatie
Scientific Sales en Management
Administratieve ondersteuning

Het juiste talent in uw teamWaarom zijn wij uw staffing partner?

Kwaliteit
Onze recruiters hebben zelf een science achtergrond en ervaring in de industrie. Wij doen een grondige screening van kandidaten vanaf het eerste contactmoment. Tijdens uitgebreide interviews wordt technische kennis getoetst en worden persoonlijkheidskenmerken en persoonlijke drijfveren in kaart gebracht. Ook checken wij referenties van kandidaten om bevindingen uit de praktijk te toetsen. Zo krijgen onze klanten een uitstekend inzicht om een weloverwogen personeelskeuze te maken.
Creatieve aanpak
Wij kunnen voor bedrijven fungeren als ambassadeur naar werkzoekenden toe en een zeer realistisch beeld schetsen van de vacature. Als het niet mogelijk blijkt om een 100% match te vinden, zullen wij samen met onze klanten creatief zijn in onze zoektocht en verder kijken dan diploma en ervaring, met aandacht voor de softskills, mindset en compententies van de kandidaat.
Relaties
We hechten veel belang aan onze relaties. Een kwalitatieve, duurzame samenwerkingen met onze klanten en kandidaten is de prioriteit in elke beslissing. Daarom zetten we dagelijks in op efficiëntie, opvolging en persoonlijk contact, zonder in te boeten aan professionalisme en met een correcte behandeling van iedereen.
Neem contact op →
Pauwels Consulting
Science at Work maakt sinds 2022 deel uit van Pauwels Consulting, een internationale rekruteringsgroep met verschillende gespecialiseerde divisies, 2000 specialisten in dienst en 30 kantoren verspreid over 10 landen. De groep is actief in Engineering, Life Sciences, IT, Space en Fusion Tech. Pauwels Consulting is door Trends Gazelle erkend als Fastest Growing Company voor het 14de opeenvolgende jaar in 2024, alsook als Great Place to Work voor het 3de opeenvolgende jaar in 2024.
Colleagues walking outside in Antwerp.
Best Workplace 2024 logo

Deel van een top groep

Als onderdeel van Pauwels Consulting zijn we trots om deel uit te maken van een groep waar een gezonde, fijne werksfeer prioriteit krijgt. Maar ook constante groei, inclusie en kennisdeling kenmerken de groep.

Sectoren & OpdrachtgeversOnze sectoren

Wij werven voor vacatures bij verschillende opdrachtgevers door heel Nederland binnen de life sciences, voeding, farma, milieu, medical devices en (petro)chemie.

Life Sciences & Healthcare
Voedingsmiddelen
Biotechnologie
Farmacie
(Petro) Chemie

Sectoren & OpdrachtgeversOnze opdrachtgevers

We werken met verschillende soorten bedrijven waaronder onderzoeksinstituten, contractlaboratoria, productiebedrijven met een eigen laboratorium en ziekenhuizen.

Onderzoeksinstituten
Contractlaboratoria
Productiebedrijven
Ziekenhuizen
Twee collega's overleggen en kijken samen naar een laptop.

Onze opdrachtgeversEen greep uit de ervaring van verschillende opdrachtgevers

Anja is voor ons een perfecte match! Ze is hier vol enthousiasme begonnen als analist en heeft met een open mindset en gedrevenheid snel de analyses onder de knie gekregen. Binnen 4 maanden draagt ze al bij bij aan goede werking op het labo en een gezonde teamspirit. Anja is een enthousiaste dame die doorzet, correct werkt, overlegt advies vraagt en ook geeft en bovenal goed kan samenwerking met iedereen van het team.
TotalEnergies
Teamleider
Dina doet een fantastisch job. Ze is een harde werker, verzet veel werk en steekt een tandje bij waar nodig. Ze is bestand tegen een hoge werkdruk, stelt de juiste vragen en is ondertussen een volwaardig lid van ons team. Het team kan inmiddels op haar bouwen. Kortom, Dina is een fijne collega, rustig van inborst, fijn in de omgang en vriendelijk in communicatie.
CellCarta
Program Manager Clinical Operations
Leonie has been working for us 1,5 years now. She has been very committed to her work and helped the team achieving its goals. She demonstrated very flexible behavior, which included (sporadic) late and weekend work. She’s also willing to learn new things and help the group when she cans. Due to her dedication her contract will be further extended as we would like her to keep working with us!
Melissa Pinheiro
Senior Scientist
Onze Science@Work medewerkster Elisa wil ik zeker nomineren! Elisa is een aanwinst voor ons laboratorium. Ze is snel van begrip, goed en snel geïntegreerd in de groep en bovendien flexibel en aangenaam in de omgang.
Jurgen Sleven
Lab Manager
Chiaro en Hoesna hebben zich enorm ingezet om er voor te zorgen dat al het werk op tijd af kwam. Door hun enthousiasme hebben ze ook andere gestimuleerd en ervoor gezorgd dat prestaties behaald werden. Beiden nemen initiatief, werken netjes en secuur en leveren resultaat van hoge kwaliteit. Bovendien hebben ze op positieve manier de sfeer in het team beïnvloed. Omdat ze allebei zo goed werk leveren, hebben we hen ook werk op andere afdelingen aangeboden.
TLR International Labo
Manager laboratorium
Logo van Total Energies.Logo van Thermofisher.Logo van Sanofi.Logo van Beneo.Logo van Batavia.
Collega's Koen en Julie in de sofa in meeting.

Benieuwd naar wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Wilt u weten hoe we het juiste talent op de juiste plaats krijgen? En wilt u vlot uw vacatures invullen met gespecialiseerde profielen? We helpen u met plezier verder.