Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?Kandidaten

Dankzij onze science achtergrond en onze persoonlijke en efficiënte aanpak zorgen wij voor de ideale match tussen werkzoekenden en bedrijven.

Tijdelijk of tijdelijk tot vast
Na een tijdelijke opdracht en bij een positieve beoordeling ontvang je vervolgens een vast contract bij het bedrijf zelf. Daarnaast bieden wij ook tijdelijke functies. Een tijdelijke opdracht biedt een uitgelezen kans om werkervaring op te doen.
Vaste contracten
We begeleiden je ook bij je eerste of volgende carrièrestap voor een vaste job in de life science, voedingsmiddelen, farma, medical devices en (petro)chemie. En die begeleiding komt met een goede vakkennis, jarenlange recruitment ervaring en een uitgebreid netwerk in de wetenschappelijke sector.
Collega's van Science at Work babbelen aan het venster.
Kwaliteitscontrole
Research & Development
Quality Assurance
Regulatory Affairs
Productie
Productontwikkeling
Procesvalidatie en -optimalisatie
Scientific Sales en Management
Administratieve ondersteuning
Weet je nog niet wat je wil?
Ook wanneer je nog niet zeker weet wat je wil gaan doen, kunnen we je verder helpen. Met onze specialisatie in de laboratoriumsector kunnen we je helpen om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die de arbeidsmarkt voor jou te bieden heeft. Neem contact met ons op en we bespreken wat we voor jou kunnen betekenen!
Neem contact op →
Job als Scientific Recruiter
Heb jij een positieve kijk op het leven, zin om samen te bouwen aan de toekomst van onze klanten en kandidaten en voel je je thuis in de wereld van labo-functies? Neem dan zeker eens een kijkje op onze interne carrière pagina!
Interne carrières →
Collega's van Science at Work aan het werk aan hun desk.

Onze werknemersDit zeggen zij over onze begeleiding naar hun nieuwe job

Ik vind dat er heel persoonlijke en boeiende gesprekken worden aangegaan. Er wordt een vertrouwelijke relatie opgebouwd tussen de sollicitant en de medewerkers van Science at Work.
Jeroen
Kandidaat
Persoonlijk ben ik ontzettend tevreden. De medewerkers van Science at Work zijn vriendelijk en reageren snel. Ik vond het ergens een beetje spannend om alles los te laten en alles te laten regelen, maar ze hebben mijn vertrouwen gewonnen. Ze waren erg behulpzaam, vriendelijk en legden goed uit wat de bedoeling was.
Saskia
Kandidaat
Mijn ervaring met Science at Work is heel positief, ze handelen met het perspectief op de klant. Alles is heel vlot en pragmatisch verlopen, precies zoals ik zelf ook zou handelen. Ondanks mijn cryptische wensen hebben ze een perfecte match gevonden.
Roy
Kandidaat
Ik heb de procedure als erg fijn ervaren. De begeleiding van het gehele sollicitatie proces ging duidelijk en goed.
Nina
Kandidaat
Het contact was zeer snel en vaak. Tijdens de proceduren meerdere nieuwe procedures gestart, wat zeer fijn was en de toewijding om een baan te vinden onderstreept. Het persoonlijke contact met de recruiter is beter dan bij andere bureau's.
Kevin
Kandidaat
Komen "beloftes" na. Bieden enorm goeie hulp, voor en na gesprek. Communicatie mega goed. Snel, maken tijd voor je vrij. Zeer respectvol.
Thomas
Kandidaat
Ik vond dat alles goed geregeld werd. Ik hoefde nooit zelf te bellen om achter mensen aan te gaan, maar ik werd ook niet platgebeld. Er was goed naar mijn wensen geluisterd en passend werk werd aangeboden.
Ian
Kandidaat
De verschillende medewerkers van Science@Work waarmee ik contact heb gehad waren allemaal goed op de hoogte van de voortgang van het proces.
Marieke
Kandidaat
Het was geweldig! Werd echt goed geholpen en ze deden hun best om mij goed te helpen met een baan zoeken en ook die baan krijgen! Zeer een aanrader voor iedereen die een baan in de wetenschappelijke wereld zoekt!
Zefanja
Kandidaat
De mensen van Science@Work zijn allemaal zeer vriendelijk en helpen graag. Het is heel fijn dat ze je helpen met voorbereiden voor een sollicitatie gesprek en nog even met je bellen wanneer je het gesprek hebt gehad om te bespreken hoe het ging.
Steven
Kandidaat
Colleagues walking outside in Antwerp.
Best Workplace 2024 logo

Deel van een top groep

Als onderdeel van Pauwels Consulting zijn we trots om deel uit te maken van een groep waar een gezonde, fijne werksfeer prioriteit krijgt. Maar ook constante groei, inclusie en kennisdeling kenmerken de groep.

Wat gebeurt er nadat je solliciteert?Het selectieproces

Onze klanten rekenen op de juiste mensen op de juiste plaats. Maar ook voor sollicitanten willen wij alleen maar het beste. Daarom hebben we een gestroomlijnd sollicitatieproces waarmee we jou beter leren kennen. Zo kunnen we inspelen op jouw ambities. 

Stap 1

Telefonische screening

Je hebt je ingeschreven op onze website of je hebt gesolliciteerd op een van onze vacatures. Onze recruitment consultants zullen snel bellen voor een kort kennismakingsgesprek.

Stap 2

Online interview

We krijgen een goed beeld van je achtergrond, ervaring en wensen. Tevens vertellen we je alles over verschillende bedrijven en vacatures. Zo kunnen we begrijpen welke vacatures het best bij jou passen en stellen we jouw profiel voor bij onze klanten.

Stap 3

Interview(s) bij het bedrijf

Je gaat op gesprek bij het bedrijf, dit is gewoonlijk een gesprek met de verantwoordelijke van de afdeling en iemand van HR.

Stap 4

Je gaat aan de slag!

Is iedereen positief? Dan kun je starten bij het bedrijf. Succes!

Collega's van Science at Work aan het werk aan hun desk.

Ik ben op zoek naar een baan

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij bieden een breed scala aan vacatures in en rond het laboratorium. Science at Work helpt en begeleidt je bij een eerste of volgende carrièrestap voor een vaste of tijdelijke baan binnen de life sciences, voeding, farma, milieu, medical devices en (petro)chemie.