Samen bouwen we aan succesInterne carrières

Bij Science at Work geloven we in ons werk. Elke dag opnieuw werken we voor en met mensen samen om hen een nieuwe uitdaging te bieden en om onze klanten te helpen groeien. In recruitment staat persoonlijke connectie centraal. We waarderen onze mensen voor hun unieke talenten en bouwen samen aan succesverhalen.

Passie voor lab en recruitment
Wij hebben allen een wetenschappelijke opleiding afgerond. Alhoewel we de wetenschap inhoudelijk interessant vinden en de kennis van onze studie niet overboord willen gooien, zien we onszelf niet meer in een laboratorium staan. We houden van het contact met kandidaten en klanten en halen een enorme voldoening uit het vinden van de juiste match tussen werkzoekenden en bedrijven.
Werken in ons team
We begrijpen dat je misschien nog weinig ervaring in deze richting hebt. We zijn dan ook niet op zoek naar een schaap met 5 poten, maar vooral naar een nieuwe enthousiaste collega. Bij Science at Work krijg je alle hulp en middelen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn van mening dat het daarvoor belangrijk is om alle vrijheid en verantwoordelijkheid te krijgen en daar zelf verder vorm aan te geven.
Na mijn studie Biomedische Wetenschappen besefte ik snel dat een laboratoriumbaan niets voor mij was; ik miste het sociale aspect. Door mijn vrijwilligerswerk had ik altijd met mensen gewerkt. Als accountmanager kan ik nu mijn communicatieve vaardigheden combineren met mijn laboratoriumkennis en echt iets voor mensen betekenen.
Ward Ellenbroek
Senior Science Talent Acquisition Expert

Werken bij Science at WorkWaarom werken bij Science at Work?

Van uitdagende projecten tot geweldige collega’s in een bedrijfscultuur die je groei bevordert. Wij voorzien training, coaching en bieden je de ruimte om je volledig te ontplooien en je carrièredoelen te bereiken.

Leuke sfeer
Een dynamisch team waar iedereen zichzelf kan zijn wacht op jou. Positieve energie, samenwerken en elkaar steunen zitten in onze cultuur. Wij geloven in een inclusieve, warme werkomgeving.
28 vakantiedagen
Opladen en ontspannen hoort erbij, want bij Science at Work geloven we in het belang van een gezonde balans tussen werk en privéleven. Een vast aantal (24) vakantiedagen met de mogelijkheid om ieder kwartaal een extra vakantiedag erbij te verdienen!
Competitief salaris
Wat zijn leuke extra's zonder een competitief loon? En daarnaast ook een uitstekende bonusregeling gebaseerd op persoonlijke én teamresultaten?
Hybride werken
Combineer samenwerken op ons centraal gelegen kantoor met thuiswerken voor een heerlijke work-life balans die jou de vrijheid geeft om productief te zijn en om te genieten van quality time met je dierbaren.
Fijne extra's
Verder bieden wij nog een leuke mix aan extra’s en kantoorvermaak, waaronder regelmatig borrelen, een tafeltennistafel, arcade speelkast, massagestoel, karaokeset en meer. Flexibele werkuren en sporten onder werktijd dragen bij aan een fijne balans in je leven.
Groepsverhaal
Science at Work is onderdeel van Pauwels Consulting, met verschillende divisies en 20 kantoren verspreid over Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk. Ons kantoor gaat binnenkort verhuizen naar Amsterdam Bijlmer, vlak bij het NS en metro-station.
Collega's van Science at Work babbelen aan het venster.

Word jij onze nieuwe collega?

Heb jij een positieve kijk op het leven, zin om samen te bouwen aan de toekomst van onze klanten en kandidaten en voel je je thuis in de wereld van laboratoria?