Login
Close
Login

Werken bij ons

Werken bij Science@Work

Science at Work is een recruitmentbedrijf voor talent in de laboratorium en wetenschappelijke sector. Denk daarbij aan chemie, life sciences, de voedingsindustrie en de farmaceutische industrie in de breedste zin. We helpen bedrijven met het invullen van hun vaste en tijdelijke vacatures in en rond het laboratorium.

Onze Recruitment Consultants hebben allemaal zelf een achtergrond binnen het laboratorium, om de vraagstukken van de afdelingen en werkzoekenden goed te kunnen begrijpen. Daarnaast is er binnen Science at Work ruim 15 jaar aan ervaring in deze richting aanwezig, wat een perfecte aanvulling is op de inhoudelijke kennis. Als jonge divisie kennen we alle dynamiek van een start-up, ondersteund door mensen met ruime ervaring binnen de branche.

Op dit moment hebben we geen vacatures open staan op ons kantoor in Antwerpen. We groeien hard en breiden daarbij het team ook regelmatig uit. Spreekt bovenstaande jou aan en zou je ons team willen komen versterken? Dan mag je altijd een open sollicitatie sturen door je CV en motivatie te mailen naar: info@scienceatwork.be

Onze mensen

Ilse Ghyselinck
Laurens Renaers
Els De Meester
Word jij onze nieuwe collega?
Lees hier meer over werken bij Science at Work
Goedele Wilssens
Katia De Backer
Ilse Ghyselinck
Laurens Renaers
Els De Meester
Word jij onze nieuwe collega?
Lees hier meer over werken bij Science at Work
Copyright © 2023 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.