Login
Close
Inloggen

Sneller, beter en efficiënter

Met de nieuwste recruitment innovaties gecombineerd met vakkennis en ervaring biedt Science@Work klanten een op maat gesneden, doeltreffende dienstverlening.

Personeel

Science@Work bemiddelt MLO, HLO en WO professionals voor vaste en tijdelijke functies van laboratorium technician tot en met science manager en QA officer. Wij werken voor functies binnen kwaliteitscontrole/QC, R&D, Productie, QA, procesvalidatie & optimalisatie en ook scientific sales & management.

Science@Work werkt landelijk voor bedrijven en onderzoeksinstituten in de biotech/life sciences, voedingsmiddelen, milieu, voedingsmiddelen, farma en (petro)chemie sectoren.Science@Work is onderdeel van de internationale Pauwels Consulting groep. Een recruitment organisatie met met verschillende divisies en 12 kantoren verspreid over Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Zo hebben wij een enorm bereik, en nog grotere branchekennis.

Slimmer, efficiënter en beter

Al onze medewerkers hebben een science achtergrond. Daarnaast hebben wij ruim 15 jaar ervaring binnen de laboratoriumrecruitment.

Wij gebruiken de nieuwste recruitment methodes, zoals content marketing, recruitment video’s, social media, reversed profiling en webcam interviews. Door veel digitaal te doen springen we iets bewuster om met tijd én milieu. In combinatie met onze inhoudelijke achtergrond werken wij net even slimmer, efficiënter en beter.

Benieuwd wat wij voor uw vacatures kunnen betekenen? Bel ons vooral even op 020 - 303 2120, of stuur een email naar info@scienceatwork.nl.

Onze mensen

Word jij onze nieuwe collega?

Lees hier meer over werken bij ons

 

Moaiz Ahmadzai

 

Maxime Spijker
Dirk Burgmans
Maarten Willekers
Frederique Verkerk
Daniël van Veen
Ward Ellenbroek
Sjoerd Kuiper
Word jij onze nieuwe collega?

 

Lees hier meer over werken bij ons

Fatma Karalik
Jonathan Velder
Jonathan Velder
Copyright © 2023 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.