Login
Close
Inloggen

Over ons

Sneller, beter en efficiënter

Science@Work werkt doelgericht en efficiënter. Zo besparen wij kostbare tijd en kosten voor werkzoekenden en werkgever. Dit doen wij onder meer via webcam interviews. Geen reistijd, geen extra (reis)kosten, geen vrije dag nodig voor gesprekken met ons. Zo springen we iets bewuster om met tijd én milieu.
Wij maken gebruik van alle nieuwe recruitment middelen en weten zo schaars talent aan de beste banen te helpen.

Landelijk

Science@Work werkt landelijk voor bedrijven en onderzoeksinstituten in de life science, voedingsmiddelen, farma en chemie.
Science@Work is onderdeel van een Nederlandse recruitment groep met rijke historie sinds 1977 en 6 kantoren verspreid over het land.

Ready to jump?

Science@Work helpt en begeleidt je bij een eerste of volgende carrièrestap voor een vaste of tijdelijke baan binnen de life science, voedingsmiddelen, farma, medical devices en (petro)chemie. En die begeleiding komt met een goede vakkennis, jarenlange recruitment ervaring en een uitgebreid netwerk in de wetenschappelijke branche.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals voor functies van laboratorium technician tot en met science manager en QA officer. Wij werken voor afdelingen zoals; Kwaliteitscontrole/QC, Research & Development, Productie, Quality Assurance, Productontwikkeling, Procesvalidatie & optimalisatie en ook scientific sales & management.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Weet je nog niet wat je wilt?

Geen stress! We gaan graag het gesprek met je aan om de onderste steen boven te krijgen.
Op basis van jouw wensen en ervaring gaan we op zoek naar een bedrijf en baan die bij je past.

Kwaliteit en ABU

Wij werken iedere dag aan een goede dienstverlening en kwaliteit voor onze opdrachtgevers en werkzoekenden.
Wij hebben een grondige branche- en vakkennis binnen een recruitment organisatie met ervaring al vanaf 1977!
Wij zijn volledig NEN 4400-1 gecertificeerd en SNA geregistreerd. Uiteraard werken wij volgens de ABU en hanteren de ABU CAO voor onze werknemers.

Onze mensen

Dirk Burgmans
Annelies Smout
Sjoerd Kuiper
Alessa Bueters
Ward Ellenbroek
Ivar de Jong

mail Ivar
020-303 2120

Word jij onze nieuwe collega?
Copyright © 2019 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.