Login
Close
Inloggen

Over ons

Sneller, beter en efficiënter

Science@Work werkt doelgericht en efficiënter. Zo besparen wij kostbare tijd en kosten voor werkzoekenden en werkgever. Dit doen wij onder meer via webcam interviews. Geen reistijd, geen extra (reis)kosten, geen vrije dag nodig voor gesprekken met ons. Zo springen we iets bewuster om met tijd én milieu.

Landelijk

Science@Work werkt landelijk voor bedrijven en onderzoeksinstituten in de life science, voedingsmiddelen, farma en chemie.
Science@Work is onderdeel van een Nederlandse recruitment groep met rijke historie sinds 1977 en 6 kantoren verspreid over het land.

Ready to jump?

Science@Work helpt en begeleidt je bij een eerste of volgende carrièrestap voor een vaste of tijdelijke baan binnen de life science, voedingsmiddelen, farma, medical devices en (petro)chemie. En die begeleiding komt met een goede vakkennis, jarenlange recruitment ervaring en een uitgebreid netwerk in de wetenschappelijke branche.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals voor functies van laboratorium technician tot en met science manager en QA officer. Wij werken voor afdelingen zoals: Kwaliteitscontrole/QC, Research & Development, Productie, Quality Assurance, Productontwikkeling, Procesvalidatie & optimalisatie en ook scientific sales & management.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat vinden onze medewerkers?

In 2019 hebben we onderzoek gedaan naar wat de mensen die wij aan een baan hebben geholpen vinden van onze dienstverlening, met een mooi resultaat. Hieronder een overzichtelijke samenvatting. 

Candidate Experience

Wij vinden het belangrijk hoe werkzoekenden sollicitatieprocedures ervaren. Daarom hebben wij in 2019 in Nederland onderzoek gedaan naar de Candidate Experience binnen de laboratoriumsector. Benieuwd naar wat daar uit is gekomen? We hebben de drie belangrijkste resultaten op een rijtje gezet in dit whitepaper.
 

Weet je nog niet wat je wil?

Ook wanneer je nog niet zeker weet wat je wil gaan doen kunnen we je verder helpen. Met onze specialisatie in binnen de laboratoriumsector kunnen we je helpen om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die de arbeidsmarkt voor jou te bieden heeft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Onze mensen

Dirk Burgmans
Sanne Verhoef
Luuk Klein

 

Ivar de Jong

 

Ward Ellenbroek
Sjoerd Kuiper
Annelies Smout
Word jij onze nieuwe collega?

 

Lees hier meer over werken bij ons

Copyright © 2020 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.