Login
Close
Inloggen

Over ons

Sneller, beter en efficiënter

Science@Work werkt doelgericht en efficiënter. Zo besparen wij kostbare tijd en kosten voor werkzoekenden en werkgever. Dit doen wij onder meer via webcam interviews. Geen reistijd, geen extra (reis)kosten, geen vrije dag nodig voor gesprekken met ons. Zo springen we iets bewuster om met tijd én milieu.

Landelijk

Science@Work werkt landelijk voor bedrijven en onderzoeksinstituten in de life science, voedingsmiddelen, farma en chemie.
Science@Work is onderdeel van Pauwels Consulting, een internationale recruitment organisatie met verschillende divisies, 1500 specialisten in dienst en 15 kantoren verspreid over Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.

Ready to jump?

Science@Work helpt en begeleidt je bij een eerste of volgende carrièrestap voor een vaste of tijdelijke baan binnen de life science, voedingsmiddelen, farma, medical devices en (petro)chemie. En die begeleiding komt met een goede vakkennis, jarenlange recruitment ervaring en een uitgebreid netwerk in de wetenschappelijke branche.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals voor functies van laboratorium technician tot en met science manager en QA officer. Wij werken voor afdelingen zoals: Kwaliteitscontrole/QC, Research & Development, Productie, Quality Assurance, Productontwikkeling, Procesvalidatie & optimalisatie en ook scientific sales & management.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat vinden onze medewerkers?

Doorlopend doen wij onderzoek hoe onze dienstverlening wordt ervaren. Zo blijven wij werken aan een nog beter resultaat. Hier vind je een infographic met de resultaten uit 2021.

Candidate Experience

Wij vinden het belangrijk hoe werkzoekenden sollicitatieprocedures ervaren. Daarom hebben wij in Nederland onderzoek gedaan naar de Candidate Experience binnen de laboratoriumsector. Benieuwd naar wat daar uit is gekomen? We hebben de drie belangrijkste resultaten op een rijtje gezet in dit whitepaper.
 

Weet je nog niet wat je wil?

Ook wanneer je nog niet zeker weet wat je wil gaan doen kunnen we je verder helpen. Met onze specialisatie in binnen de laboratoriumsector kunnen we je helpen om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die de arbeidsmarkt voor jou te bieden heeft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Onze mensen

Word jij onze nieuwe collega?

Lees hier meer over werken bij ons

 

Samira Bogaard

 

Dirk Burgmans
Maarten Willekers
Maxime Spijker
Jonathan Velder
Frederique Verkerk
Sjoerd Kuiper
Ward Ellenbroek
Fatma Karalic
Copyright © 2024 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.