Login
Close
Inloggen

Werken bij ons

Werken bij Science@Work

Science at Work is een recruitmentorganisatie voor talent in de laboratorium en wetenschappelijke branche. Denk daarbij aan life sciences, chemie en voedingsmiddelen en de farmaceutische industrie in de breedste zin. We helpen bedrijven met het invullen van hun vaste en tijdelijke vacatures op en rond het laboratorium.

Onze talent acquisition experts (TA experts) hebben allemaal zelf een achtergrond binnen het laboratorium, om de vraagstukken van de afdelingen en werkzoekenden goed te kunnen begrijpen. Daarnaast is er binnen Science at Work ruim 15 jaar aan ervaring in deze richting aanwezig, wat een perfecte aanvulling is op de inhoudelijke kennis. Als jonge divisie kennen we alle dynamiek van een start-up, ondersteund door mensen met ruime ervaring binnen de branche.

Op dit moment hebben we verschillende vacatures open staan op ons kantoor in Amsterdam:

Wij groeien hard en breiden ons team snel uit. Spreekt bovenstaande jou aan, maar zit er niet direct een vacature bij die aansluit bij wat je zoekt? Dan mag je altijd je CV met motivatie sturen naar: annelies.smout@scienceatwork.nl 

Onze mensen

Dirk Burgmans
Annelies Smout
Ivar de Jong
Word jij onze nieuwe collega?
Sjoerd Kuiper
Ward Ellenbroek
Word jij onze nieuwe collega?
Copyright © 2020 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.