Login
Close
Inloggen

Werken bij ons

Werken bij Science@Work

Science at Work is een recruitmentbureau voor talent in de laboratorium en wetenschappelijke sector. Denk daarbij aan chemie, life sciences, de voedingsindustrie en de farmaceutische industrie in de breedste zin. We helpen bedrijven met het invullen van hun vaste en tijdelijke vacatures in en rond het laboratorium.

Onze Science Talent Acquisition Experts hebben allemaal zelf een achtergrond binnen het laboratorium en kunnen zo de vraagstukken van de afdelingen en werkzoekenden goed begrijpen. Daarnaast is er binnen Science at Work ruim 20 jaar aan ervaring in deze richting aanwezig, wat een perfecte aanvulling is op de inhoudelijke kennis. Als jonge divisie kennen we alle dynamiek van een start-up, ondersteund door mensen met ruime ervaring binnen de branche.

We groeien hard en breiden daarbij het team ook regelmatig uit. Spreekt bovenstaande jou aan en zou je ons team willen komen versterken? Dan ontvangen we graag een motivatiebrief en CV van je op moniek@scienceatwork.nl

Onze mensen

Word jij onze nieuwe collega?

Lees hier meer over werken bij ons

 

Samira Bogaard

 

Dirk Burgmans
Maarten Willekers
Maxime Spijker
Jonathan Velder
Frederique Verkerk
Sjoerd Kuiper
Ward Ellenbroek
Fatma Karalic
Copyright © 2024 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.