Login
Close
Inloggen

Werken bij ons

Werken bij Science@Work

Science at Work is een recruitmentorganisatie voor talent in de laboratorium en wetenschappelijke branche. Denk daarbij aan life sciences, chemie en voedingsmiddelen en de farmaceutische industrie in de breedste zin. We helpen bedrijven met het invullen van hun vaste en tijdelijke vacatures op en rond het laboratorium.

Onze talent acquisition experts (TA experts) hebben allemaal zelf een achtergrond binnen het laboratorium, om de vraagstukken van de afdelingen en werkzoekenden goed te kunnen begrijpen. Daarnaast is er binnen Science at Work ruim 15 jaar aan ervaring in deze richting aanwezig, wat een perfecte aanvulling is op de inhoudelijke kennis. Als jonge divisie kennen we alle dynamiek van een start-up, ondersteund door mensen met ruime ervaring binnen de branche.

Op dit moment hebben we geen vacatures open staan op ons kantoor in Amsterdam. We groeien hard en breiden daarbij het team ook regelmatig uit. Spreekt bovenstaande jou aan en zou je ons team willen komen versterken? Dan mag je altijd een open sollicitatie sturen door je CV en motivatie te mailen naar: annelies.smout@scienceatwork.nl 

Onze mensen

Dirk Burgmans
Annelies Smout
Ivar de Jong
Sjoerd Kuiper
Sanne Verhoef
Ward Ellenbroek
Word jij onze nieuwe collega?
Copyright © 2020 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.