Login
Close
Inloggen
Filters
Snel zoeken
Zoekcriteria

Science@Work vindt de juiste laboratoriumvacatures in regio Utrecht voor je.

Voor de nieuwste laboratoriumvacatures in regio Utrecht ben je bij Science@Work aan het juiste adres. Op het Utrecht Science Park (USP) zijn meer dan 80 organisaties en bedrijven gevestigd, waarvan het overgrote deel actief op het gebied van gezondheid, biotechnologie, duurzaamheid en innovatie. Op het Utrecht Science Park wordt veel onderzoek gedaan en worden producten ontwikkeld op het gebied van Personalized Medicines, eiwitinteracties, proteomics, diagnostiek, antibodies, vaccins, therapeutische producten en (medische) voeding. Science@Work zoekt en vindt vacatures in regio Utrecht afgestemd op jouw ervaring en wensen. Bekijk openstaande vacatures, of schrijf je in zodat wij je kunnen helpen met het vinden van de juiste vervolgstap.

Aansturend voorman chemie (resultaatanalyse) - Regio Utrecht

Voor een bedrijf wat zich bevindt in de chemisch sector zijn we op zoek naar een aansturend medewerker. Zelf voer je geen analyses meer uit, maar bent wel dagelijks bezig met de resultaten.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCWI05390

(Senior) Research Associate (UPLC/CE/MS) - Utrecht

For a large company within the biotechnology field, we are looking for a (senior) research technician with experience in developing and executing analytical methods (LC-MS)
Gepubliceerd: 23-05-2023
Referentie nr:#SCWI05355

Chemisch analist (tijdelijk, farma) - Regio Utrecht

Ben je per direct en tijdelijk (3-6 maanden) beschikbaar als chemisch analist binnen de farmaceutische industrie? Dan hebben we een erg interessante positie voor je beschikbaar!
Gepubliceerd: 23-05-2023
Referentie nr:#SCWI05353

Medewerker customer support/sample management - Regio Utrecht

Voor een dynamisch bedrijf binnen de farmaceutische industrie zoeken we op 't moment naar een klantgerichte medewerker op de afdeling Customer Service/Sample Management
Gepubliceerd: 23-05-2023
Referentie nr:#SCWI05352

Senior Research Technician (LC-MS/MS) - Regio Utrecht

Interessante en uitdagende vacature beschikbaar bij een vooraanstaand biotechnologisch bedrijf in Utrecht. Een mooie kans voor de ervaren professional op gebied van LC-MS/MS.
Gepubliceerd: 23-05-2023
Referentie nr:#SCWI05349

Senior Scientist Cell Line Development - Utrecht

Challenging vacancy for a senior scientist in the field of cell line development
Gepubliceerd: 11-05-2023
Referentie nr:#SCKU05318

Research Associate Analytische chemie (UPLC/HPLC, SEC) - Utrecht

Afwisselende functie waarin je verschillende actieve farmaceutische stoffen zuivert en karaktariseert met behulp van chemische analyses waaronder chromatografie (UPLC/HPLC/SEC)
Gepubliceerd: 08-05-2023
Referentie nr:#SCWI05269

Laboratory technician (biotechnology) - Utrecht area

In the area of Utrecht we are currently looking for a laboratory technician with experience in ELISA. An interesting position for HLO-educated candidates
Gepubliceerd: 04-05-2023
Referentie nr:#SCWI05271

Chemisch Analist (HPLC, GMP) - Regio Utrecht

Voor een bedrijf wat zich richt op het uitvoeren van verschillende chemische analyses op farmaceutische producten, zijn we op zoek naar een HPLC analist. Het ligt in regio Utrecht. 
Gepubliceerd: 04-05-2023
Referentie nr:#SCWI05270

Projectmedewerker Laboratorium - Regio Amersfoort

Heb je een achtergrond binnen de Science maar ben je op zoek naar een leuke communicatieve functie? Dit betreft een leuke baan waarin je beide disciplines goed kan combineren.
Gepubliceerd: 03-05-2023
Referentie nr:#SCWI05264
Copyright © 2023 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.