Login
Close
Inloggen

Vacatures laboratoriumprofessionals

Ben je op zoek naar een vacature op een laboratorium of daaraan gerelateerd? Dan ben je bij Science at Work aan het juiste adres. Schrijf je in, dan nemen wij binnen enkele dagen contact met je op om te bespreken waar je naar op zoek bent en welke vacatures hier bij passen.

Science@Work biedt laboratorium vacatures en science vacatures voor startende labprofessionals en ervaren labprofessionals op MLO, HLO en WO niveau voor vast en tijdelijk dienstverband in geheel Nederland.

Laboratorium vacatures bieden wij in alle richtingen; microbiologie, biotechnologie, analytische chemie, moleculaire biologie, kwaliteitsbeheer en meer, zoals je kan zien op onze vacature-pagina.
Als je interesse hebt in laboratorium vacatures brengen wij graag alle mogelijkheden voor je in kaart op basis van je wensen en ervaring. Dat doen we ook met iets meer aandacht voor mens en omgeving. Zo spreken we je graag over een nieuwe baan via de webcam. Zo bespaar je kostbare tijd en (reis)kosten, we maken het je graag zo makkelijk mogelijk.
Meld je nu aan via onze website of stuur ons je CV toe per email en je hoort binnen enkele werkdagen van ons.

Zoek je andere mogelijkheden? Kijk dan ook eens op:

Onze mensen

Word jij onze nieuwe collega?

Lees hier meer over werken bij ons

 

Samira Bogaard

 

Dirk Burgmans
Maarten Willekers
Maxime Spijker
Jonathan Velder
Frederique Verkerk
Sjoerd Kuiper
Ward Ellenbroek
Fatma Karalic
Copyright © 2024 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.