Login
Close
Inloggen

Laboratorium vacatures

Science@Work biedt je vele laboratorium vacatures

Science@Work biedt laboratorium vacatures en science vacatures voor starters en ervaren talent op MLO, HLO en WO niveau voor vast en tijdelijk dienstverband in geheel Nederland.
Laboratorium vacatures bieden wij in alle richtingen; microbiologie, biotechnologie, analytische chemie, moleculaire biologie, kwaliteitsbeheer en meer.
Als je interesse hebt in laboratorium vacatures brengen wij graag alle mogelijkheden voor je in kaart op basis van je wensen en ervaring. Dat doen we ook met iets meer aandacht voor mens en omgeving. Zo spreken we je graag over een nieuwe baan via de webcam. Zo bespaar je kostbare tijd en (reis)kosten, we maken het je graag zo makkelijk mogelijk.
Meld je nu aan of stuurt ons je CV toe.

Zoek je specifieke mogelijkheden? Kijk dan ook eens op:

Schrijf je in en vind jouw volgende baan

Ben je klaar om aan een nieuw avontuur te beginnen op het laboratorium? Ongeacht of je iets zoekt in de chemie, microbiologie, petrochemie, voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie of biotech, wij zijn helemaal klaar om jou er bij te helpen en zo samen aan je nieuwe uitdaging te beginnen. Schrijf je in op onze website, of stuur ons je CV toe per email, dan nemen wij snel contact met je op. We kijken er naar uit om van je te horen en je te helpen bij het vinden van je nieuwe laboratoriumbaan.

Onze mensen

Word jij onze nieuwe collega?

Lees hier meer over werken bij ons

 

Samira Bogaard

 

Dirk Burgmans
Maarten Willekers
Maxime Spijker
Jonathan Velder
Frederique Verkerk
Sjoerd Kuiper
Ward Ellenbroek
Fatma Karalic
Copyright © 2024 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.