Login
Close
Login
Better Scientific
Recruitment

Science@Work is een laboratorium en science recruitment bedrijf voor A2, Bachelor, Master en PhD voor vaste en tijdelijke jobs.

Bekijk de nieuwste science vacatures in België

Schrijf je direct in!

 

Home

Talent

Science@Work werkt voor en met laboratoriumtalent en gerelateerde jobs zoals Quality Assurance en Regulatory Affairs. Al onze medewerkers hebben zelf een science achtergrond en zijn experts op recruitment gebied. Daarnaast hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in de branche. Deze specialisatie zie je ook terug in onze dienstverlening. We bieden vaste en tijdelijke jobs op en rondom laboratoria, van A2 en Bachelor tot PhD niveau in heel Vlaanderen. Van laborant tot quality assurance officer en laboratoriummanager.

Science@Work is onderdeel van Pauwels Consulting, een internationale recruitment organisatie met verschillende divisies en 12 kantoren verspreid over Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.

Altijd op de hoogte blijven van Science at Work? Volg ons op LinkedIn
 

Lees meer over:

Onze opdrachtgevers

Wij werven voor jobs bij verschillende soorten bedrijven waaronder onderzoeksinstituten, contractlaboratoria, productiebedrijven en ziekenhuizen. Deze bedrijven zijn actief in verschillende sectoren waaronder farmacie, biotechnologie, (petro)chemie, life sciences en de voedingsmiddelenindustrie. Klik op de afbeelding hieronder om meer te weten te komen over een aantal van onze opdrachtgevers. 

Onze mensen

Ilse Ghyselinck
Laurens Renaers
Word jij onze nieuwe collega?
Lees hier meer over werken bij Science at Work
Goedele Wilssens
Els De Meester
Dirk Burgmans

 

Katia De Backer
Word jij onze nieuwe collega?
Lees hier meer over werken bij Science at Work
Julie Peeraer
Els de Meester
Laurens Renaers

Copyright © 2024 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV verwendet Cookies, um sich an bestimmte Präferenzen zu erinnern und die Interessen der Nutzer anzugleichen.