Login
Close
Inloggen

Onze opdrachtgevers

Wij werven voor vacatures bij verschillende opdrachtgevers door heel Nederland en Vlaanderen en in verschillende sectoren. Hierbij kan je denken aan bedrijven binnen de (petro)chemie, life sciences, farmacie, biotechnologie, levensmiddelenindustrie, milieuchemie en de medische sector. We werken met verschillende soorten bedrijven waaronder onderzoeksinstituten, contractlaboratoria, productiebedrijven met een eigen laboratorium en ziekenhuizen. 

Hieronder een greep uit de ervaring van verschillende opdrachtgevers met medewerkers die via ons daar zijn gestart.

Ben je benieuwd wat wij voor jou als werkzoekende kunnen betekenen? Klik hier voor een overzicht van de openstaande vacatures.
Bezoek je deze pagina als werkgever en wil je weten wat wij voor jullie vacature(s) kunnen betekenen? Klik dan hier voor meer informatie.

TotalEnergies

“Anja is voor ons een perfecte match! Ze is hier vol enthousiasme begonnen als analist en heeft met een open mindset en gedrevenheid snel de analyses onder de knie gekregen. Binnen 4 maanden draagt ze al bij bij aan goede werking op het labo en een gezonde teamspirit. Anja is een enthousiaste dame die doorzet, correct werkt, overlegt advies vraagt en ook geeft en bovenal goed kan samenwerking met iedereen van het team.”
Teamleider TotalEnergies

TLR

“Chiaro en Hoesna hebben zich enorm ingezet om er voor te zorgen dat al het werk op tijd af kwam. Door hun enthousiasme hebben ze ook andere gestimuleerd en ervoor gezorgd dat prestaties behaald werden. Beiden nemen initiatief, werken netjes en secuur en leveren resultaat van hoge kwaliteit. Bovendien hebben ze op positieve manier de sfeer in het team beïnvloed. Omdat ze allebei zo goed werk leveren, hebben we hen ook werk op andere afdelingen aangeboden.” Manager laboratorium

 

LelyPharma

“Robin heeft laten zien uiterst flexibel inzetbaar te zijn. Hij is gestart op QC en ook heel snel gestart met stabiliteit studies van nieuwe producten. Hij levert consistent goed en betrouwbaar werk”
Labmanager

CellCarta

“Dina doet een fantastisch job. Ze is een harde werker, verzet veel werk en steekt een tandje bij waar nodig. Ze is bestand tegen een hoge werkdruk, stelt de juiste vragen en is ondertussen een volwaardig lid van ons team. Het team kan inmiddels op haar bouwen. Kortom, Dina is een fijne collega, rustig van inborst, fijn in de omgang en vriendelijk in communicatie.”
Program Manager Clinical Operations CellCarta

 

Intertek

“Evert en Lorenzo zijn in januari bij ons gestart, ik wil graag beiden nomineren. Allebei weten zich met de juiste inzet en toewijding snel het werk op te pakken. Dankzij de juiste werkhouding en instelling kunnen zij snel in de shiften beginnen en zijn hopelijk een blijvende aanwinst voor ons labo. Ik hoop dat ze kunnen blijven groeien in een mooie en uitdagende werkomgeving.” Laboratory Manager

 

Vreugdenhil

   “Monica is door haar ervaring al snel ingewerkt    en werkte al snel volledig zelfstandig. Ze is een snelle werker, toont veel eigen initiatief en pakt nieuwe werkzaamheden goed op. Bovendien is het ook een hele prettige collega om mee samen te werken. Bovendien weet ze lastige situaties heel goed het hoofd te bieden. Ze doet het heel erg goed!” 
Teamleider Laboratorium

Onze mensen

Annelies Smout

 

Moaiz Ahmadzai

 

Maxime Spijker
Dirk Burgmans
Maarten Willekers
Frederique Verkerk
Daniël van Veen
Ward Ellenbroek
Sjoerd Kuiper
Word jij onze nieuwe collega?

 

Lees hier meer over werken bij ons

Copyright © 2022 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.