Login
Close
Login

Medewerker van het Kwartaal

In 2022 lanceren we een nieuwe actie: elk kwartaal verloten we een bonus van €750 onder genomineerde medewerkers. Managers kunnen een medewerker die via Science at Work werkzaam is nomineren voor deze prijs. Kijk op de flyer hieronder voor meer informatie of mail direct om uw medewerker te nomineren naar administratie@scienceatwork.nl

Winnaar eerste kwartaal

In april is de winnaar van het eerste kwartaal bekend gemaakt. Dina werkt via Science@Work bij CellCarta en is met lovende woorden door haar leidinggevende genomineerd voor Medewerker van het Kwartaal: “Dina doet een fantastisch job. Ze is een harde werker, verzet veel werk en steekt een tandje bij waar nodig. Ze is bestand tegen een hoge werkdruk, stelt de juiste vragen en is ondertussen een volwaardig lid van ons team. Kortom, Dina is een fijne collega, rustig van inborst, fijn in de omgang en vriendelijk in communicatie.”

We willen via deze weg alle medewerkers bedanken voor hun inzet en de managers voor alle lovende woorden over de genomineerde medewerkers. We kijken nu al met smart uit naar de nominaties van het tweede kwartaal!

Onze mensen

Ilse Ghyselinck
Laurens Renaers
Els De Meester
Word jij onze nieuwe collega?
Lees hier meer over werken bij Science at Work
Goedele Wilssens
Katia De Backer
Ilse Ghyselinck
Laurens Renaers
Els De Meester
Word jij onze nieuwe collega?
Lees hier meer over werken bij Science at Work
Copyright © 2022 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.