Login
Close
Inloggen
Filters
Snel zoeken
Zoekcriteria

Voor de nieuwste laboratoriumvacatures in de regio van Amsterdam ben je bij Science@Work aan het juiste adres.

Regio Amsterdam heeft een rijk aanbod aan laboratoriumvacatures. Veel bedrijven en instituten in de Life Sciences industrie zijn te vinden in het Amsterdam Science Park. In dit park zijn verschillende onderzoeksinstituten te vinden naast zo’n 120 bedrijven, variërend van start-ups tot multinationals. Het Park kent een variëteit van activiteiten binnen de IT, Life Sciences, advanced technology en duurzaamheid. De chemische industrie in en rondom Amsterdam concentreert zich juist rond het westelijk havengebied en de Haarlemmerpolder. Veel vacatures Amsterdam Chemie zijn binnen de (petro)chemische industrie en voedingsmiddelen. Kenmerkend voor de chemische industrie in Amsterdam is de nadruk op duurzaamheid en hoge innovatie. De industrie kan gebruik maken van de kennis en ervaring aanwezig bij verschillende kennisinstituten zoals UvA en VU en het Amsterdam Science Park. Science@Work zoekt en vindt vacatures in regio Amsterdam afgestemd op jouw ervaring en wensen. Bekijk openstaande vacatures, of schrijf je in zodat wij je kunnen helpen met het vinden van de juiste vervolgstap.

Microbiologisch/chemisch analist QC - Regio Wormer

Voor een internationaal bedrijf in de voedingsmiddelen industrie zijn wij op zoek naar een microbiologisch/chemisch analist die ook een aantal QA taken op zich zal nemen.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#SCKL01150

Farmaceutisch Operator (ploegendienst) - Amsterdam

Als farmaceutisch operator werk je binnen de biofarmaceutische productie en ben betrokken bij het gehele proces, van afwegen van grondstoffen tot afvullen van de geproduceerde producten.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#SCE01145

Technician Celkweek - Amsterdam

Voor een jong en groeiend biotechnologisch bedrijf zijn wij op zoek naar een technician met kennis van celkweek
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCE01131

Laboratorium Customer Support Medewerker (chemie) - Regio Amsterdam

Afwisselende functie als laboratorium customer care medewerker voor klanten van een chemie laboratorium binnen een leuk, jong en dynamisch team.
Gepubliceerd: 20-11-2020
Referentie nr:#SCE01124

Quality Assurance Officer - Amsterdam

Interessante functie voor een ervaren QA Officer binnen de productie industrie. Een uitdagen positie voor een Quality Assurance Officer die toe is aan zijn/haar 2e of 3e stap. 
Gepubliceerd: 17-11-2020
Referentie nr:#SCE01108
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Technician Chemie - Regio Amsterdam

Voor een innovatief en jong bedrijf zijn wij op zoek naar een chemisch analist met een sterk analytisch vermogen.
Gepubliceerd: 13-11-2020
Referentie nr:#SCE01101

Projectleider biotechnologie (GMP) - Amsterdam

Voor een nieuw biotechnologisch bedrijf in Amsterdam zoeken wij een Project Lead Tech Transfer waar jij als spil tussen lopende projecten en verschillende Quality Control afdelingen zult...
Gepubliceerd: 11-11-2020
Referentie nr:#SCE01091

Senior QA Officer Medical Devices (ISO 13485) - Amsterdam

A challenging position for an experienced Quality Assurance Officer with in-depth knowledge and expertise in Medical Devices. A perfect second or third career step for a seasoned professional with...
Gepubliceerd: 06-11-2020
Referentie nr:#SCE01085

microbiologisch/chemisch QC laborant (Tijdelijk) - Regio Purmerend

Voor een internationaal gericht voedingsmiddelenbedrijf zijn wij op zoek naar een chemisch/microbiologisch laboratoriummedewerker.
Gepubliceerd: 29-10-2020
Referentie nr:#SCE01058

Teamleider COVID-19 Laboratorium bij teststraat - Meerdere locaties

Door het hele land worden er teststraten opgezet met op locatie laboratoria voor sneltesten voor de diagnostiek van corona. Voor verschillende locaties zijn we op zoek naar teamleiders.
Gepubliceerd: 28-10-2020
Referentie nr:#SCAS01057
Copyright © 2020 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.