Login
Close
Inloggen
Filters
Snel zoeken
Zoekcriteria

Science@Work helpt je aan de juiste vacatures in de Biotechnologie

De biotechnologie is volop in ontwikkeling en snelgroeiend in Nederland. De industrie kent een hoge innovatiegraad en hoog kennisniveau van de werknemers. Vacatures binnen de biotechnologie zijn er volop in en rondom steden zoals Amsterdam, Leiden, Utrecht en Den Bosch. Veel bedrijven en instituten in de biotechnologische industrie zijn te vinden in parken zoals het Amsterdam Science Park, Leiden Bioscience Park, de Uithof of het Pivot Park in Oss. Science@Work zoekt en vindt vacatures binnen de biotechnologie afgestemd op jouw ervaring en wensen. Bij innovatieve afdelingen die je de kans en doorgroeimogelijkheden bieden die bij je passen.

Senior Moleculair Biologisch Laborant (NGS sequencing) - Regio Leiden

Ben jij een ervaren technician binnen de moleculaire biologie en heb je veel gewerkt met NGS of Sanger Sequencing? Dan is deze functie de volgende stap in jouw loopbaan! 
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCVE03696
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Senior Technician Moleculaire Biologie (Vector Generation) - Amsterdam

Voor een jong en groeiend biotechnologisch bedrijf zijn wij op zoek naar een technician met kennis van vector generation
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCE03683

Technician Moleculaire Biologie (Zwangerschapsverlof) - Regio Amsterdam

Voor een innovatief en gerenommeerd biotech bedrijf in de regio van Amstedam zijn wij op zoek naar een analist / technician met Flow Cytometrie ervaring. Vanwege een zwangerschapsverlof zijn we op...
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#SCE03650

Analytisch Chemisch Analist (GMP) - Regio Rotterdam

Leuke vacature binnen een farmaceutisch bedrijf voor een startende chemisch analist op HLO niveau of laborant op MLO niveau met meer ervaring.
Gepubliceerd: 23-06-2022
Referentie nr:#SCK03677
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Analist microbiologie (GMP) - Regio Amsterdam

Woon jij in de regio van Amsterdam, heb je een achtergrond in de microbiologie en ben je op zoek naar je eerste of volgende stap je in loopbaan? Deze vacature kan interessant voor je zijn, lees...
Gepubliceerd: 22-06-2022
Referentie nr:#SCE03669

Projectleider biotechnologie (GMP) - Amsterdam

Voor een nieuw biotechnologisch bedrijf in Amsterdam zoeken wij een Project Leider waar jij als spil tussen klanten, lopende projecten en verschillende afdelingen zult fungeren. 
Gepubliceerd: 22-06-2022
Referentie nr:#SCDB03668

Farmaceutisch Microbioloog (GMP, Senior) - Amsterdam

In de regio Amsterdam zijn we voor een groot, snelgroeiend bedrijf in de farmaceutische sector op zoek naar een ervaren microbiologisch analist
Gepubliceerd: 22-06-2022
Referentie nr:#SCE03665

Laboratorium Manager - Regio Leiden

Functie voor een ervaren laboratorium manager die met een coachende leiderschapstijl zorgt voor een prettige werkomgeving, efficiente processen en verandering en automatisering initieert.
Gepubliceerd: 20-06-2022
Referentie nr:#SCK03647

R&D Laborant Weefselkweek Plantentechnologie - Regio Den Haag

Uitdagende R&D functie voor een laborant met passie voor de plantenveredeling 
Gepubliceerd: 17-06-2022
Referentie nr:#SCVE03638

Research Technician (ELISA) - Utrecht

Leuke vacature waarbij je de schakel wordt tussen het biochemische en het bioanalytische team. Je zal werken met ELISA, SDS-Page en celkweek, en kan aanvullend leren over HPLC.
Gepubliceerd: 16-06-2022
Referentie nr:#SCJ03605
Copyright © 2022 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.