Login
Close
Inloggen
Filters
Snel zoeken
Zoekcriteria

Science@Work helpt je aan de juiste vacatures in de Biotechnologie

De biotechnologie is volop in ontwikkeling en snelgroeiend in Nederland. De industrie kent een hoge innovatiegraad en hoog kennisniveau van de werknemers. Vacatures binnen de biotechnologie zijn er volop in en rondom steden zoals Amsterdam, Leiden, Utrecht en Den Bosch. Veel bedrijven en instituten in de biotechnologische industrie zijn te vinden in parken zoals het Amsterdam Science Park, Leiden Bioscience Park, de Uithof of het Pivot Park in Oss. Science@Work zoekt en vindt vacatures binnen de biotechnologie afgestemd op jouw ervaring en wensen. Bij innovatieve afdelingen die je de kans en doorgroeimogelijkheden bieden die bij je passen.

Kalibratie Specialist - Life Science en Chemie - Regio Venray

Vind jij het leuk om langs te gaan bij verschillende laboratoria in de regio? Help jij deze bedrijven graag weer een stap verder in de wetenschap? Kijk dan hier!
Gepubliceerd: 21-09-2023
Referentie nr:#SCVE05903

DSP technician - Utrecht

Voor een snelgroeiend biotechnologisch bedrijf wat zich richt op ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid zijn we op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige DSP Technician!
Gepubliceerd: 21-09-2023
Referentie nr:#SCWI05897

Quality Assurance Officer (GMP - radiofarmaceutica) - Rotterdam

Nieuw gecreeerde functie die toeziet op kwaliteit en veiligheid, met de nadruk op stralingsveiligheid en GMP in hotlabs.
Gepubliceerd: 20-09-2023
Referentie nr:#SCDB05899

USP Technician - Regio Utrecht

Voor een bedrijf in de buurt van Utrecht zijn we op zoek naar een USP technician. Het betreft een functie bij een snelgroeiende start-up binnen die zich bevindt in de duurzame sector.
Gepubliceerd: 20-09-2023
Referentie nr:#SCWI05896

Analist Microbiologie / Immunoassays (GMP) - Regio Utrecht

Heb je ervaring met het uitvoeren van microbiologische testen en/of ELISA onder GMP-kwaliteitsrichtlijnen? We hebben een mooie nieuwe vacature voor je beschikbaar!
Gepubliceerd: 12-09-2023
Referentie nr:#SCS05861

Accountmanager chemie (commercieel) - Landelijk

Weet jij goed hoe je producten en diensten aan de man moet brengen? En heb je een achtergrond op het laboratorium die je hierbij graag wil inzetten? Lees snel verder!
Gepubliceerd: 11-09-2023
Referentie nr:#SCWI05855

Senior Research Associate (cell line development/cell culturing) - Utrecht

For a leading company within the biotechnology sector, we are looking for an experienced Sr Research Analyst with experience in the field of cell culture and/or cell line development.
Gepubliceerd: 11-09-2023
Referentie nr:#SCWI05853

Senior research technician (celkweek/cell line development) - Regio Utrecht

Voor een toonaangevend bedrijf binnen de biotechnologische sector zijn we op zoek naar een ervaren Sr Research Analist met ervaring op het gebied van celkweek en/of cell line development.
Gepubliceerd: 11-09-2023
Referentie nr:#SCWI05850

Research Associate USP (biotechnologie) - Regio Bilthoven

We zijn voor een vooraanstaand biotechnologisch onderzoeksinstituut in de regio van Utrecht op zoek naar een Research Associate met ervaring in upstream processing (USP) 
Gepubliceerd: 07-09-2023
Referentie nr:#SCWI05849

Senior Biochemisch Onderzoeksanalist (HPLC/ELISA) - Regio Oss

Wij zoeken een ondernemende en ervaren research technician die in een dynamische en veelzijdige omgeving verantwoordelijk is voor het opzetten en uitvoeren van de biochemische experimenten. Lijkt...
Gepubliceerd: 07-09-2023
Referentie nr:#SCS05847
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature
Copyright © 2023 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.