Login
Close
Inloggen

Life science vacatures in Nederland

Vacatures in life sciences vind je bij Science at Work

De life sciences industrie is volop in ontwikkeling en een snel groeiend in Nederland. De industrie kent een hoge innovatiegraad en hoog kennisniveau van de werknemers. Vacatures binnen de Life Sciences zijn er volop in en rondom steden zoals Amsterdam, Leiden, Utrecht en Den Bosch. Veel bedrijven en instituten in de life sciences industrie zijn te vinden in parken zoals het Amsterdam Science Park, Leiden bioscience Park, Science Park Utrecht (voorheen De Uithof) of het Pivot park in Oss.
Science@Work zoekt en vindt vacatures life sciences afgestemd op jouw ervaring en wensen, bij innovatieve afdelingen die je de kans en doorgroeimogelijkheden biedt die bij je passen. Een actueel overzicht van alle life science vacatures kan je hier vinden. Ook hebben we een overzicht van vacatures in de biotech industrie
Zoek je andere vacatures in Nederland? Wellicht specifiek bij jou in de buurt? Klik dan hieronder op jouw regio en je vindt een overzicht van de vacatures daar in de buurt: 

Op onze vacaturepagina kan je zelf ook aangeven in welke regio je zoekt en alle openstaande vacatures in die regio zien in één handig overzicht. Ook hebben wij een kantoor in Antwerpen, België. Dit betekent dat we voor werkzoekenden woonachtig in de grensregio met België wellicht ook leuke vacatures in Vlaanderen beschikbaar hebben. Kijk hier voor een algemeen overzicht van de actuele vacatures in België. 

Onze mensen

Word jij onze nieuwe collega?

Lees hier meer over werken bij ons

 

Samira Bogaard

 

Dirk Burgmans
Maarten Willekers
Maxime Spijker
Jonathan Velder
Frederique Verkerk
Sjoerd Kuiper
Ward Ellenbroek
Fatma Karalic
Copyright © 2024 Science at Work   |  Privacy Statement
Science at Work Staffing BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.